Spot Forumowy Fireblade.pl

Gdzie warto pojechać, spotkania, zloty, targi i inne imprezy motocyklowe które watro zwiedzić...

Awatar użytkownika
Tytus
Administrator
Administrator
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
Rok produkcji: 2009

Post autor: Tytus »

heh widze ze wypalilo i nawet Enzo na Aprilli sie zalapal (razem bylismy na wakacjach na moto w 2008 roku) :) :one:
Awatar użytkownika
sc-xxx
Motocykl: HONDA 954
Rok produkcji: 2002

Post autor: sc-xxx »

to mnie ominęło:/ ja wsumie do teraz nie moge odzyskać głosu. Ważne ze sie udało
Awatar użytkownika
marcinSC33
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
Rok produkcji: 2007

Post autor: marcinSC33 »

Szczerze to jak chodzi o frekwencję to się wcale nie udało :) Ale jak chodzi o atmosferę i generalnie o to jak było to naprawdę mimo , że grupa sporo mniejsza niż miała być...było super. Pogoda w sobotę straszyła od początku dnia do 13 deszczem ale nie padało. Przyjechali z forum: Szymekzx7rr , McSima (który zrobił ok300 super zdjęć - dzięki raz jeszcze!), Piotr2706, kolega na RSV trafił się na Słonnych przypadkowo no i Lukasz od zx6r lata jak tylko ma czas zawsze ze mną i z Szymkiem. Około 2 godziny spędziliśmy na winklach a pózniej w okrojonym składzie (ja, Szymek, Lukasz) pojechaliśmy na dużą pętlę - spaliśmy w Wetlinie i dziś w lekkim deszczu wróciliśmy. Dzięki za fajnie spędzony czas dla wszystkich , którzy mimo straszącej pogody przyjechali.
Awatar użytkownika
RudiszRR
Motocykl: 1000 RR HRC
Rok produkcji: 2007

Post autor: RudiszRR »

Kurcze zaluje ze nie moglem byc na moto ale fajnie ze wam sie udalo spotkac i zazdroszcze fotek i umiejetnosci :clap:
enZo
Motocykl: RSV 1000 R
Rok produkcji: 2008

Post autor: enZo »

Tytus pisze:heh widze ze wypalilo i nawet Enzo na Aprilli sie zalapal (razem bylismy na wakacjach na moto w 2008 roku) :) :one:
Hehe, siema Tito :) przypadkiem spotkałem kolegów na winklach koło Sanoka :) Zgadaliśmy się że siedzą na tym forum :) Fajne było latanie, czekam na fotki :)

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Podróże, wypady, zloty, ustawki”