Ktora opone polecacie
- fabiq
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- pANpawiAN
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2003
ja od niedawna mam na zadku powera 2ct i jestem mega zadowolony!
Super szybko osiągają optymalną temperaturę, kleją się jak szalone...
Po corsie III to różnica jak niebo i ziemia / plastik i guma
Mam porównanie do qualifier RR 3 mieszankowych. To też świetne gumy, ale w temperaturach jakie mamy do tej pory bardziej miękka mieszanka michelinów sprawdza się o niebo lepiej!
Nie wiem jak będzie z wytrzymałością w środku lata, przy ostrej jeździe może okazać się za miękka ale dlatego wybrałem trochę droższą 2ct i daję wiarę że będzie git!
To - do tej pory najlepsza guma na jakiej jeżdziłem!
Dzisiaj przeszła test w dobrym deszczu jaki spadł w wawie - odprowadza wodę jak odkurzacz!
Polecam!
Super szybko osiągają optymalną temperaturę, kleją się jak szalone...
Po corsie III to różnica jak niebo i ziemia / plastik i guma
Mam porównanie do qualifier RR 3 mieszankowych. To też świetne gumy, ale w temperaturach jakie mamy do tej pory bardziej miękka mieszanka michelinów sprawdza się o niebo lepiej!
Nie wiem jak będzie z wytrzymałością w środku lata, przy ostrej jeździe może okazać się za miękka ale dlatego wybrałem trochę droższą 2ct i daję wiarę że będzie git!
To - do tej pory najlepsza guma na jakiej jeżdziłem!
Dzisiaj przeszła test w dobrym deszczu jaki spadł w wawie - odprowadza wodę jak odkurzacz!
Polecam!
- gsxrlukasz
- Motocykl: było cbr954rr & sc59 jest sc57b i K4
- Rok produkcji: 2007
- adam76
- Motocykl: SC28/SC33/SC50/SC57/SC59
- Rok produkcji: 2008
ja ostatnio mialem pilot road 2ct komplet szczerze to nie polecam tej gumy straszne ma uslizgi tylnego kola ,polecane sa tylko na przod , teraz zalozylem bridgestone BT021R battlax i jest super, szybkie nagrzewanie nie ma zadnych dziwnych uslizgow mozna smialo na kolano schodzic:D
Ostatnio zmieniony 24 maja 2009, 20:44 przez adam76, łącznie zmieniany 1 raz.