II ZLOT FIREBLADE ???
- Mikele
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Skoro władze miasta robią imprezę połączoną ze zlotem to będzie to wyglądać jak piknik rodzinny z balonikami. Byłem raz na takim czymś i jak dla mnie bez sensu. My pijemy przed namiotami, w tle słychać koncerty a między nami ludzie z dziećmi sobie spacerują.
Proponuję zmianę miejsca, choćby na jakieś pole namiotowe, albo zmianę terminu.
PS: Chyba, że Fireblade954 wie jak ten zlot będzie wyglądał. Jeśli teren zlotowy będzie oddzielony od spacerowiczów i nie będzie wszędzie familiady to można to rozważyć.
Proponuję zmianę miejsca, choćby na jakieś pole namiotowe, albo zmianę terminu.
PS: Chyba, że Fireblade954 wie jak ten zlot będzie wyglądał. Jeśli teren zlotowy będzie oddzielony od spacerowiczów i nie będzie wszędzie familiady to można to rozważyć.
- redjac
- Motocykl: cbr954, Husky Te 610 SM ;)
- Rok produkcji: 2002
Miejsca w tych okolicach jest od chu... jeżeli chodzi o namioty bo myślę że jakby dobrze pogadał to w ostateczności jakiś znajomy by łąkę udostępnił hehe
Można brać lokum ale to będzie problem z dojazdem po kilku głębszych jak rok temu w bałtowie gdzie czekał nas spacer...(dodam że wściekła strasznie się bała;) a tak poważnie to słabo widzę spacery w butach motocyklowych;/ więc chyba odpada taki pomysł...
Może po prostu zmienimy miejscówkę??
Jest jeszcze parę ośrodków w tej okolicy np w solcu nad wisła...kozacki widok na wisłę ze skarpy http://www.eholiday.pl/noclegi-wr8146.html , http://www.zaciszeuzosi.com.pl/noclegi.html
lub zupełnie inne okolice, myślę że można powtórzyć zeszły rok i wziąć jakąś szkołę, ostatnio zlot w TM właśnie tak rozwiązaliśmy...
gdyby koszta nas nie ograniczały to tor radom może dać nocować u siebie, kiedyś była taka propozycja więc trzeba by się dowiadywać
sprawa chyba na razie otwarta.....
Można brać lokum ale to będzie problem z dojazdem po kilku głębszych jak rok temu w bałtowie gdzie czekał nas spacer...(dodam że wściekła strasznie się bała;) a tak poważnie to słabo widzę spacery w butach motocyklowych;/ więc chyba odpada taki pomysł...
Może po prostu zmienimy miejscówkę??
Jest jeszcze parę ośrodków w tej okolicy np w solcu nad wisła...kozacki widok na wisłę ze skarpy http://www.eholiday.pl/noclegi-wr8146.html , http://www.zaciszeuzosi.com.pl/noclegi.html
lub zupełnie inne okolice, myślę że można powtórzyć zeszły rok i wziąć jakąś szkołę, ostatnio zlot w TM właśnie tak rozwiązaliśmy...
gdyby koszta nas nie ograniczały to tor radom może dać nocować u siebie, kiedyś była taka propozycja więc trzeba by się dowiadywać
sprawa chyba na razie otwarta.....
- Mikele
No więc tak. Dzwoniłem do obydwu ośrodków i dziś wieczorem mam mieć odpowiedź na maila czy mają wystarczającą ilość domków dla nas. Pytałem o zakwaterowanie dla około 20 osób. Ceny standardowe, około 30zł od osoby za noc. Sprawdźcie czy wam odpowiada, jeśli tak to będę prosił o numer konta ośrodka który zechce nas przyjąć i wtedy każdy sobie wpłaca kasę i przyjeżdża z potwierdzeniem wpłaty. Będzie prośba też do lokalnych, jeśli znacie te ośrodki i miejsca, to napiszcie co o nich sądzicie. PZDR
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
mi obojętne 30-40 zł to normalne ceny na noclegi w ośrodkach...
może być i szkoła
REDJAC nie przeginaj
a w butach motocyklowych mi nie przeszkadza chodzić, chyba, że nogi odmówią
w tym U ZOSI widzę wodę
podoba mi się
ja jestem za! dach nad głową chętnie, za stara jestem na namioty hehehehe
[ Dodano: Czw Kwi 26, 2012 12:45 pm ]
no i Solec jest ponoć bardzo ładny
tak poza tym jeszcze nie wiem czy tak jak pisałam dam radę być 14.06... zmieniam pracę, miejsce zamieszkania... więc będę jechać z W-wy
i nie wiem czy dostanę w pt urlop
ale od pt wieczór jestem wiadomo
może być i szkoła
REDJAC nie przeginaj
w tym U ZOSI widzę wodę
no i Solec jest ponoć bardzo ładny
tak poza tym jeszcze nie wiem czy tak jak pisałam dam radę być 14.06... zmieniam pracę, miejsce zamieszkania... więc będę jechać z W-wy
ale od pt wieczór jestem wiadomo
- Mikele
Sprawa wygląda następująco. "Zosia" do mnie nie odpisała więc chyba nie mają miejsc. Za to "Nad Wisłą" mają domki, około 30-35zł os osoby, to zależy na ile osób jest przeznaczony domek. Ale właściciel powiedział, że jak w 4 osobowym będzie 5 osób to się nic nie stanie. Są podobno jakieś wiaty dla motocykli w razie deszczu. Dzisiaj dostanę maila odnośnie domków i danych do przelewu. Czekam tylko na decyzję zainteresowanych.
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2012, 16:45 przez Mikele, łącznie zmieniany 1 raz.
-
FireBlade954
- Motocykl: CBR 954RR
- Rok produkcji: 2003
- redjac
- Motocykl: cbr954, Husky Te 610 SM ;)
- Rok produkcji: 2002
No byłem za opcja FABIQ - ORGANIZATOR, ale nie przebiła się ta propozycja...
w sumie IŁŻA to bardzo urokliwe miejsce... a z tym solcem to była tylko propozycja nie chcę żeby ktoś kojarzył mnie jako organizatora bo od jakiś kilku dobrych lat nie siedzę w tamtym terenie więc nie za wiele mogę zdziałać
Jeżeli będzie potrzeba to mogę znaleźć kontakt z tymi lokalami przez znajomych wtedy będą pewnie lepiej na to patrzeć...
Co do Zosi to tam często są wesela, konferencje, itp a przecież nasz miesiąc ma R hehe
Sprawa pozostaje otwarta, w razie "W" będziemy liczyć na internat o którym mówił FireBlade954
w sumie IŁŻA to bardzo urokliwe miejsce... a z tym solcem to była tylko propozycja nie chcę żeby ktoś kojarzył mnie jako organizatora bo od jakiś kilku dobrych lat nie siedzę w tamtym terenie więc nie za wiele mogę zdziałać
Jeżeli będzie potrzeba to mogę znaleźć kontakt z tymi lokalami przez znajomych wtedy będą pewnie lepiej na to patrzeć...
Co do Zosi to tam często są wesela, konferencje, itp a przecież nasz miesiąc ma R hehe
Sprawa pozostaje otwarta, w razie "W" będziemy liczyć na internat o którym mówił FireBlade954