Zlot Forum Fireblade 15-17.06.2012
- Mikele
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
obyście nie wyglądali tak jak na Skarżysku ahahahhaledzep pisze:Panie i Panowie, nasze spotkanie odbędzie się w ośrodku wypoczynkowym Zacisze u Zosi znajdującym się w miejscowości Kłudzie obok Solca nad Wisłą.
Wszystko jest na stronie ośrodka:
http://www.zaciszeuzosi.com.pl/lokalizacja.html
Weźcie ze sobą alkohol, dobry humor i jak słusznie kolega jony napisał, 2KC. Odrobina inwencji twórczej i wymyślimy jakieś konkursy. Moja propozycja to picie piwa na czas
.
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- CODA
- Motocykl: SC57
- Rok produkcji: 2004
No konkrusiwo z piwem na pewno będzie cieszyć się dużym zainteresowaniem uczestników. Proponuję jako nagrodę - drugie piwo 
Co do plakatu: jeśli bym otrzymał logo (o ile możemy go użyć) oraz jakieś ciekawe zdjęcia z poprzedniego zlotu, w dobrej jakości, to coś mogę podumać...
A co potrzeba sprawdzić w ośrodku? Będę w okolicach przez najbliższy tydzień to jak coś mogę podlecieć i zobaczyć jak to wygląda.
Co do samego zlotu, to ja jestem za opcją integracji na spontanie
Co do plakatu: jeśli bym otrzymał logo (o ile możemy go użyć) oraz jakieś ciekawe zdjęcia z poprzedniego zlotu, w dobrej jakości, to coś mogę podumać...
A co potrzeba sprawdzić w ośrodku? Będę w okolicach przez najbliższy tydzień to jak coś mogę podlecieć i zobaczyć jak to wygląda.
Co do samego zlotu, to ja jestem za opcją integracji na spontanie
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Spotkanie,zlot- obojetne...ważne się kolejna okazja do poznania się:)
nie pic dużo w Piatek Wściekła przemo i reszta to w sobote jakas runde strzelimy oficjalnie gruuupa
nie pic dużo w Piatek Wściekła przemo i reszta to w sobote jakas runde strzelimy oficjalnie gruuupa
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Tytus, niestety nie ma już wolnych domków na ten weekend. Dla forum jest zarezerwowane 2 domki 5 osobowe. Czyli w każdym jest pięć łóżek z kompletem pościeli. Jeśli nikomu to nie przeszkadza to reszta może nocować na podłodze, kwestia wygody, wtedy koszty jak za cały domek a nie za osobę.
Druga sprawa, na dzień dzisiejszy przeprawa promowa nie działa z powodu niskiego poziomu wody w Wiśle. Dlatego jak będziecie planować trasę, to przejedźcie przez Wisłę gdzieś gdzie jest most (Annopol, Puławy). Ale ten problem mają tylko ludzie z Lublina, czyi ja
Druga sprawa, na dzień dzisiejszy przeprawa promowa nie działa z powodu niskiego poziomu wody w Wiśle. Dlatego jak będziecie planować trasę, to przejedźcie przez Wisłę gdzieś gdzie jest most (Annopol, Puławy). Ale ten problem mają tylko ludzie z Lublina, czyi ja