I OGÓLNOPOLSKI ZLOT MOTOCYKLI FIREBLADE 30-31.07.2011
-
erikson
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 1000 rr repsol
- Rok produkcji: 2005
-
sepo
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
Daniel..... trzymaj sie chlopie....
złózcie rodzinie kondolencje od nas!
złózcie rodzinie kondolencje od nas!
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
Wróciłam...
pogrzeb zaczął się o 15:00
Na stację 14.30 przyjechało 8 moto, pod kościół jeszcze 2.
Wzięliśmy wiązankę (220 zł - 160 cm) i poszliśmy pod kaplicę, potem do Kościoła z Redjaciem zanieśliśmy wieniec.
Po mszy spod Kościoła prowadziliśmy karawan na cmentarz...
Przyjechaliśmy pod bramę nie wyłączając moto, przy wyjęciu trumny motocykle warczały (podkręcaliśmy gaz), straszne to było.. wszyscy się popłakali w tym momencie...
Myślę, że więcej nie trzeba opisywać, mam nadzieję, że nigdy więcej w takich okolicznościach się z nikim nie spotkam...
Poniżej kilka zdjęć,żeby Wam przekazać, nie miałam siły na więcej...

pogrzeb zaczął się o 15:00
Na stację 14.30 przyjechało 8 moto, pod kościół jeszcze 2.
Wzięliśmy wiązankę (220 zł - 160 cm) i poszliśmy pod kaplicę, potem do Kościoła z Redjaciem zanieśliśmy wieniec.
Po mszy spod Kościoła prowadziliśmy karawan na cmentarz...
Przyjechaliśmy pod bramę nie wyłączając moto, przy wyjęciu trumny motocykle warczały (podkręcaliśmy gaz), straszne to było.. wszyscy się popłakali w tym momencie...
Myślę, że więcej nie trzeba opisywać, mam nadzieję, że nigdy więcej w takich okolicznościach się z nikim nie spotkam...
Poniżej kilka zdjęć,żeby Wam przekazać, nie miałam siły na więcej...
- Ci użytkownicy podziękowali Wściekła za te posty (ilość 2):
- redjac, Przemo954RR
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
Niestety nie mogłem być
kurcze poplakalem sie... opisz mi plis na priv jaki cmentarz ktora laejka jak trafic itp...
CZY KTÓŚ z osób, które chciały pożegnać Daniela a nie mogły być na pogrzebie, chce np. w sobote pojechać do niego zapalić kilkanaście lampek???
kurcze poplakalem sie... opisz mi plis na priv jaki cmentarz ktora laejka jak trafic itp...
CZY KTÓŚ z osób, które chciały pożegnać Daniela a nie mogły być na pogrzebie, chce np. w sobote pojechać do niego zapalić kilkanaście lampek???
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
Yarson na zdjęciu masz lokalizację... zdjęcie trzecie od dołu jest zrobione z miejsca wejścia na cmentarz...
nie wiem do końca kto się wybiera na Pińczów (wstepnie Kamil929, ja, Przemek - do potwierdzenia), ale można w sobotę ze zlotu wyskoczyć i razem pojechać na cmentarz, pierwsza alejka od wejścia - widać na fotce - łatwo znaleźć będzie (od Pińczowa 150 km do Zwolenia)
nie wiem do końca kto się wybiera na Pińczów (wstepnie Kamil929, ja, Przemek - do potwierdzenia), ale można w sobotę ze zlotu wyskoczyć i razem pojechać na cmentarz, pierwsza alejka od wejścia - widać na fotce - łatwo znaleźć będzie (od Pińczowa 150 km do Zwolenia)