Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy 
viewtopic.php?p=143542#p143542
viewtopic.php?p=143542#p143542
Jaki olej do silnika 929 ??
- paweljaptak
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr929rr sc 44
- Rok produkcji: 0
-
mario 12
- Motocykl: honda cbr929/cbr600f3/xt600
- Rok produkcji: 2001
A co sądzicie o castrol gps ,ponoć tez dobry olej,lepiej chyba działa skrzynia niż na 5100 przynajmniej mam takie odczucie.Tez słyszałem ze motul jest trochę przereklamowany.Wszyscy zachwalają,ale zawsze ktoś możne mieć odmienne zdanie.Ja tez jeździłem na motulu(Cbr600)a do fajera zalałem castrol,znajomy który zajmuje się dystrybucją oleju polecił mi VALVOLINE,ale ja mam zdanie podzielone...
mario
- blady46
- Motocykl: Honda CBR 954
- Rok produkcji: 2003
Ja kiedyś w GSXR 600 (Srad) zmieniłem z motula na Bel-Raya i powiem szczerze że silnik pracował ciszej. W swojej 929 przy pierwszej wymianie zalałem motula, zrobiłem ok 5000km po czym zmieniłem na liqui-moly. Moje odczucie jest takie że silnik również pracuje ciszej i spokojniej. Znajomy mechanik leje Agipa i twierdzi że jest też dobry ale ja się nie wypowiadam na ten temat bo jeszcze nie testowałem
Zostaję przy liqui-moly 
Zostaję przy liqui-moly 
Serce bije w tempie obrotów maszyny...
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
wiertło, ja osobiście latam na Motulu ale sąsiad w FZ6 przez dwa sezony lał Silkolene i był bardzo zadowolony bo jak sam twierdził Fazer na tym oleju chodził jakby gładziej.
Sam chce spróbować w 929 ten olej ale dopiero jakoś w trakcie sezonu przy kolejnej wymianie bo teraz już mam kupionego Motula i czeka na zalanie.
Sam chce spróbować w 929 ten olej ale dopiero jakoś w trakcie sezonu przy kolejnej wymianie bo teraz już mam kupionego Motula i czeka na zalanie.