Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy viewtopic.php?p=143542#p143542
moze ktos polecic jakiego dobrego areografa na slasku?? mam do pomalowania calego sprzeta niestety 2 raz jzu w tym roku ;/ poniewaz poprzedni lakiernik mial go pomalowac tylko w orginal i delikatnie mowiac CENZURA cale malowanie;/ wiec jesli znal by ktos to priosze o info.
myslalem wlasnie nad przemalowaniem kasku ale bardziej w stylu malowania kasow shoei xr1100 tego bialo czarnego.Ile by to kosztowalo??Chyba robota nie bylaby tak skomplikowana jak malowanie na wzor betonu??albo mi sie zdaje bo sie nie znam prosilbym o jakas odp bo nie wiem czy zmieniac kask czy moze pomalowac swoj i przemeczyc sie nastepne lata
lipa27, ja cie prosze wez ty zaplac komus niech ci kilka lekcji polskiego udzieli zebys zaczal pisac z sensem bo ja ni cholery nie potrafie cie zrozumiec.O co ci chodzi i co poeta mial na mysli??
Z byle czego to mysle ze lakier miales na mysli tak??sadze ze misiopajur ma tam jakies farbki wodne co mu z czasow podstawowki zostaly.To oczywiscie zart bo domyslam sie ze pijesz do mojego kasku ale o ile nie dalbys rady ruszyc glowka to pragne cie poinformowac ze chce POMALOWAC kask a nie go przebudowac!Ogarniesz to??czy moze jakis szkic zrobic??
ps.niech go jakis moderator zacznie poprawiac albo niech chociaz ktos jego wypowiedzi na zrozumialy dla ludzi jezyk przelozy.prosze spojrzec na chociaz ostatni post lipy27 pt. motogp.