PODKARPACIE - Wspólne Śmiganie
- Biceps51
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: byl SC59 ale niedlugo znowu bedzie:)
- Rok produkcji: 0
Mateusz widze bardzo delikatnie to nazwal bo ja wrocilem przemoczony do suchej nitki:)) a pocalowalismy brame w bilgoraju bo mieszkancy sie skarza ze halas i swietowac nie moga juz ja tam pojade z odkreconym tlumikiem nastepnym razem kofidenci pier...leni !!!!!!!!!!! i za to OD CALEJ GRUPY CH...J IM DO DU...Y !!!!!!!
- Biceps51
- Motocykl: byl SC59 ale niedlugo znowu bedzie:)
- Rok produkcji: 0
siema ja od jutra zaczynam prace wiec w tygodniu nie ma szans ustawialem sie z cieciem na niedziele obiecal ze on bedzie i ze mnie(nas) wpusci wiec smialo mozna leciec w wiekszym gronie nawierzchnia gorsza nie jest tak jak pisalem to samo co w zeszlym roku ale nie zmienia to faktu ze cos z tym mogliby zrobic bo syf na chu...a i jeszcze placic trzeba ja przez to gowno glebe mialem rok temu pozdro
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Ja obadałem Biłgoraj dokładnie w niedzielę (jechałem akurat autem tamtędy na Święta).
Obszedłem niemal całą nitkę z buta , wcześniej przeskakując przez siatkę bo ciecia ani widu ani słychu. Jak dla mnie to nieporozumienie w tej chwili jakoś ambitniej polatać tam - od czasu Driftu , który odbył się kilka tygodni temu nikt tej nawierzchni nie dotknął , pełno piasku , kawałków opon itd.
Jak chodzi o asfalt to stan mniej więcej jak w tamtym roku choć tych takich ciemnych miejsc - jakby "łatanych" ciut więcej mi się wydaje.
Biorąc wszystkie za i przeciw jeśli się wszystko dobrze poukłada to będę chciał na Lublin w niedzielę lecieć i dopóki ktoś tam nie ogarnie tematu porządku to Biłgoraj odpuszczę jeszcze chwilę - chyba , że pozamiatamy na swoją rękę
Obszedłem niemal całą nitkę z buta , wcześniej przeskakując przez siatkę bo ciecia ani widu ani słychu. Jak dla mnie to nieporozumienie w tej chwili jakoś ambitniej polatać tam - od czasu Driftu , który odbył się kilka tygodni temu nikt tej nawierzchni nie dotknął , pełno piasku , kawałków opon itd.
Jak chodzi o asfalt to stan mniej więcej jak w tamtym roku choć tych takich ciemnych miejsc - jakby "łatanych" ciut więcej mi się wydaje.
Biorąc wszystkie za i przeciw jeśli się wszystko dobrze poukłada to będę chciał na Lublin w niedzielę lecieć i dopóki ktoś tam nie ogarnie tematu porządku to Biłgoraj odpuszczę jeszcze chwilę - chyba , że pozamiatamy na swoją rękę
-
Mateusz Ozog
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
- Rok produkcji: 2004
Ja jezeli pogoda dopiesze to Najprawdopodobniej z ekipa w niedziele na słonne po pierwsze mam blizej po 2 lepsza droga z tym ze preferuje tak samo jak Marcin na miejscu tak okolo 11 pojezdzic i uciekac bo poźniej duzy ruch a Biłgoraj napewno odwiedze ponownie z Tym ze teraz bede patrzył na pogode bo POniedziałek z KUBA mielismy naprawde Lany:))
MateuszO
-
Mateusz Ozog
-
Mateusz Ozog
-
Mateusz Ozog
Panowie najprawdopodoniej uda Mi sie przyleciec na weekend 10-12 czerwca moze bysmy sie zmobilizowali i wiekszym gronem uderzyli na słonne niedawno udalo sie spotkac i poznac marcina sc 33 kube(bieceps) oraz gabryel i wiele ciekawych osob wiec jezeli pogoda dopisze i moje Plany bede Pisał odnosnie niedzieli 12 co Wy na to Moze uda Mi sie zmobilizowac kogos aby pojechal samochodem to jakiegos grila u gory bysmy mogli zapalic i podebatowac w przerwach
MateuszO