krzybiel w tym kraju niestety nie ma prawa,nie zapłacisz za mandat to Cie wsadza na 3 miesiące,ktos zgwałci Twoją córke dostanie zawiasy....
[ Dodano: Sob Paź 09, 2010 8:41 am ]
Zreszta wiem z własnego doswiadczenia ,że na takich śmieci działa tylko strach,nic innego.On wyjdzie z pierdla upasiony,napakowany koksem,pogra sobie tam na playstation i po wyjściu znowu zrobi to samo.A niestety na takich kozaków działa tylko dobry wpier..ol.I nie obrazaj mnie za to,że wyrazam swoje zdanie bo to o Tobie tez za dobrze nie świadczy,a koniecznie chcesz uchodzic widzę za najmadrzejszego,więc nie prowokuj.
Atak na koumnę motocykli
-
cerber666
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr sc57b
- Rok produkcji: 0
-
krzybiel
- Motocykl: rower
Bzdura jakich mało! Na takich kozaków agresja działa jak płachta na byka i doprowadzi do dalszej pogłębiającej się agresji.cerber666 pisze: na takich kozaków działa tylko dobry wpier..ol.
Potwierdzenie tego co napisałem powyżej. U większości z Was, przeczytanie takich informacji doprowadza do wzrostu ciśnienia, adrenaliny oraz chwilowej agresji.cerber666 pisze:więc nie prowokuj.
Prawda jest taka, że jeszcze porządnie CENZURA nie dostaliście, dlatego macie poglądy jakie macie. Ale to wolny kraj, więc tkwijcie dalej w średniowieczu
I dzięki za rozrywkę
[ Dodano: Sob Paź 09, 2010 8:54 am ]
Ależ nic bardziej mylnego. Ja tylko troszkę jestem mądrzejszy od Ciebiecerber666 pisze:koniecznie chcesz uchodzic widzę za najmadrzejszego,
-
cerber666
- Motocykl: cbr sc57b
kolego stałem kupe lat na bramce i spotkałem sie z różnymi sytuacjami,odnosnie tego ze nigdy nie dostałem po łbie tez sie mylisz.Moze masz racje ja na siłe Cie nie ptrzekonuje,wyraziłem swoje zdanie i go nie zmienie.Uważam ,ze niepotrzebnie niszczyli samochód ale grzbietą nalezało sie lanie,tylko trzeba wiedzieć jak bic i co robic zeby nie było sladów.