I OGÓLNOPOLSKI ZLOT MOTOCYKLI FIREBLADE 30-31.07.2011
-
wojtas85
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr900rr sc28
- Rok produkcji: 1995
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
hehehe
film zmontowany, w programie zajebisic emi sie podobalo,ale jak opublikowalem, i obejrzalem, cos sie CENZURA. i muzyke ucielo i z dupy jest..sprobuje zarzucic moze niebawem:)
ja na lekach..wczoraj opatrunek zmienialem..masakra...gorace ciagle to miejsce..reka mi spuchla ze konia nie da rady ubić
a na dodatek nie moge jej zginac,np zeby sie za uchem podrapac,albo kota po brzuszku
Kto wscieklej nie kojarzy to ta z zespołem Ac/Dc
film zmontowany, w programie zajebisic emi sie podobalo,ale jak opublikowalem, i obejrzalem, cos sie CENZURA. i muzyke ucielo i z dupy jest..sprobuje zarzucic moze niebawem:)
ja na lekach..wczoraj opatrunek zmienialem..masakra...gorace ciagle to miejsce..reka mi spuchla ze konia nie da rady ubić
Kto wscieklej nie kojarzy to ta z zespołem Ac/Dc
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
emge b
- Motocykl: CBR 929 RR SC44
- Rok produkcji: 2000
Ja ci te foty z dziewczyną i bagazami robiłem, potem wrzuce te fotki, żeby ludzie zobaczyli jak można się sprytnie zapakować na wyjazdKamil929 pisze:Gdzie ten filmik ?? Ma ktoś fotę jak wyjeżdżaliśmy już ktoś robił mi jak bagaże itp chciałbym to zobaczyć jak to wyglądało z boku ??
Ps. Opony starczyło do domu, bo konkurs palenia gumy chyba trochę ci lacza zabrał?
- Yarson 954
- Staly Bywalec

Kamil929 - oducz swoja kobiete kurcze tego co robilsa po trasie bo strach...
200 na budziki, a ona puszcza Ciebie i poprawia co chwile kurtke,heh... wystarcyz wiatr,albo drogi polskie i ja zdmuchnie, malenstwo..
no jak by byla taka duza jak wsciekla to co innego
200 na budziki, a ona puszcza Ciebie i poprawia co chwile kurtke,heh... wystarcyz wiatr,albo drogi polskie i ja zdmuchnie, malenstwo..
no jak by byla taka duza jak wsciekla to co innego
- 1bolek1
- Motocykl: GSX-R 1000 K8
- Rok produkcji: 2008
Heheemge b pisze:To ja czekałem na spóźnialskich 1bolek1, a ty siedziałeś mi na ogonie jak was prowadziłem do Sieczych, leciałeś na żółtej 954 tak ?
Oj chyba obaj mieliśmy wtedy ochotę na nieco szybsze tempo podróży
Nie no teraz to już wiem, ale na zlocie nie wiedziałem że Ty to Ty - wybaczWściekła pisze:Ja to ta co koszulki dzieliła na rozmiary w sali klasowej, chyba wtedy odbierałeśale z twarzy też pewnie bym Ciebie nie poznała
- Yarson 954
- Staly Bywalec

ty byles z kumplem ktorego niepamietam zbytnio
czaemu uciekliscie przed dmuchaniem kondona:D?
widziales wsciekla na dachu bmw>?
czaemu uciekliscie przed dmuchaniem kondona:D?
widziales wsciekla na dachu bmw>?
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Yarson 954
- Staly Bywalec

hahahahhahahahha
bo CENZURA!!!
To widac ze nei tylko Ja taki uprzejmy dla płci wrednej- ale przepustke mogłeś załątwić i...moze w tedy na Ciebie by padło z ogniskiem
przypomnialo mi sie...2sala spiacych...pamietacie ze zesmy disco robili przez chwile u nas:D?
bo CENZURA!!!
To widac ze nei tylko Ja taki uprzejmy dla płci wrednej- ale przepustke mogłeś załątwić i...moze w tedy na Ciebie by padło z ogniskiem
przypomnialo mi sie...2sala spiacych...pamietacie ze zesmy disco robili przez chwile u nas:D?