PODKARPACIE - Wspólne Śmiganie
-
Mateusz Ozog
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR Fireblade
- Rok produkcji: 2004
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Może bym w sobotę wyskoczył do Biłgoraja chwilę pośmigać ale jak narazie nic pewnego...
Wraz z padnięciem mojego telefonu zniknął numer kontaktowy do gościa , który ten obiekt nadzoruje trzeba by na przypał pojechać , nie wiem też w jakim stanie jest asfalt po zimie... wie ktoś?
Jeszcze potwierdzę jutro czy dam radę śmignąć ale jak dam radę to z rana wyjazd i szybko powrót (gdzieś ok8 , 9 pojechać i ok.13,14 najpózniej wracać).
Niechcę rzucać słów na wiatr dlatego piszę , że nic pewnego i jutro potwierdzę - jakby ktoś był chętny to dawajcie znać.
Wraz z padnięciem mojego telefonu zniknął numer kontaktowy do gościa , który ten obiekt nadzoruje trzeba by na przypał pojechać , nie wiem też w jakim stanie jest asfalt po zimie... wie ktoś?
Jeszcze potwierdzę jutro czy dam radę śmignąć ale jak dam radę to z rana wyjazd i szybko powrót (gdzieś ok8 , 9 pojechać i ok.13,14 najpózniej wracać).
Niechcę rzucać słów na wiatr dlatego piszę , że nic pewnego i jutro potwierdzę - jakby ktoś był chętny to dawajcie znać.
-
Mateusz Ozog
- marcinSC33
- Staly Bywalec

Ja nie mam do niego numeru - wyciągnij jakieś info od niego i daj znać w temacie - jak z asfaltem no i jak z wjazdem - czy jutro się wogóle da tam wjechać?
No i jak dasz radę to ten nr kontaktowy. Ja potwierdzę wieczorem ale szanse są , że pojadę gdzieś jutro bo już napewno od jutra popołudnia jestem na wyjezdzie i do wtorku bez moto.
No i jak dasz radę to ten nr kontaktowy. Ja potwierdzę wieczorem ale szanse są , że pojadę gdzieś jutro bo już napewno od jutra popołudnia jestem na wyjezdzie i do wtorku bez moto.
-
Mateusz Ozog
- marcinSC33
- Staly Bywalec

-
Mateusz Ozog
- Biceps51
- Motocykl: byl SC59 ale niedlugo znowu bedzie:)
- Rok produkcji: 0
ja bylem dzisiaj w bilgoraju w nowym kombiaku hehe nie bylo ciecia sam latalem tor pozamykany nikt mi nie przeszkadzal jakies propozycje na reszte swiat ?? e co do dzwonienie to puszcze CI Mateusz numer do mojej laski bo ja mam telefony wylaczone zeby nikt mnie nei CENZURA
P.S nawierzchnia taka jak w zeszlym roku chyba ktos bokami latal bo duzo syfu bylo z opon i ziemi...... gdyby moje telefony byly martwe bo czasem jestem kaprysny w temacie telefonu to piszcie na gadu 202600
P.S nawierzchnia taka jak w zeszlym roku chyba ktos bokami latal bo duzo syfu bylo z opon i ziemi...... gdyby moje telefony byly martwe bo czasem jestem kaprysny w temacie telefonu to piszcie na gadu 202600
-
Mateusz Ozog