:D ale wlasnie trzeba by z nimi dogadac czy im takie cos wogole pasuje ale fajny pomysl, na warszawe na rozpoczecie to na 80 % bede;]Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy 
viewtopic.php?p=143542#p143542
viewtopic.php?p=143542#p143542
a moze by tak jakiś zlocik ??
-
goOly19
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL C-ABS
- Rok produkcji: 2009
- Samochód: TYPE-R
Ferson pisze:A może jakiś zlot wspólny ze zlotem HONDA CIVIC KLUB czy inne XX.... już sobie wyobrażam jak wjazd robimy za 40 fajerów...
hmmm fajny pomysl ale jak pisal jacek954 tez nie wiem czy to dobry pomysl... Ogolnie zlot i warunki super ale oni robia zlot samochodowy a motocykle beda tam piatym kolem u wozu (oni maja zaplanowane wszystkie atrakcje) i mysle ze lepiej bedzie cos zorganizowac u Kwaqa w tej stadninie koniow
Sa zajebiste warunki, jezeli jeszcze nie sprzedal fajera
to mysle ze nie bedzie problemu z zalatwieniem wszystkiego 
- Mike RR
- Motocykl: CBR 1000 rr SC-59
- Rok produkcji: 2008
Popieram Tytusa,swojego czasu bywałem na takich imprezach i wiem jak chłopaki reagują
na motocykle zanczy się żal im i o dodatkowe atrakcję "w postaci my na nich oni na nas" bo czyjaś dupa poleciała na motor
.Może troche wyolbrzymiam problem ale zróbmy zlot tylko dla FIREBLADE bo o ile wiem to jeszcze czegoś takiego w kraju nie było
na motocykle zanczy się żal im i o dodatkowe atrakcję "w postaci my na nich oni na nas" bo czyjaś dupa poleciała na motor
.Może troche wyolbrzymiam problem ale zróbmy zlot tylko dla FIREBLADE bo o ile wiem to jeszcze czegoś takiego w kraju nie było- Ferson
- Motocykl: sold:954RR current: VTR :)
Mike RR pisze: bo czyjaś dupa poleciała na motor
Hahaha możliwe... a to czy my na nich bo czyjaś dupa poleciała na motor i go przewróciła powodując efekt domino czy oni na nas bo czyjaś dupa poleciała na motocykl i odjechała z "przystojnym motocyklistą" to już inna kwestia
Napisałem do kolesia z CC żeby jednak wątku nie zapuszczał jeśli mu dupa miła
))
Co do zlotu miejsce pod Katowicami raczej odpada dla mnie bo bym musiał prawie 350km gonić w jedną i to sam bo nikt z moich towarzyszy latania nie śmiga fajerem.
Może coś bardziej wyśrodkowane żeby każdy miał równe szanse? Pod Katowice to grupa z północy będzie miała ciężko.
Poza tym żona mnie nie puści na dwa dni więc na jeden lecieć 7 paczek to chyba odpuszcze. BTW ciekawe czy jest ktoś kto ma takie same "problemy" z drugą połową
)
pozdro.
A ciepło się robi......
- Ferson
- Motocykl: sold:954RR current: VTR :)
pewnie że fajnie.... każdy pewnie przyjedzie ze znajomymi różnej maści ale ja osobiście jak zobaczę gdzieś grupę fajerek to stane i zamienimy parę słówek
Jeszcze jakby Tytus sie z naklejkami wyrobił to hoho
nie trzeba było by "strzelać" tylko od razu widać z kim się gada.
pozdr.
PS
Jutro lece na łożysko główki ramy do serwisu więc żeby nie padał ten jeb.. śnieg.
Jeszcze jakby Tytus sie z naklejkami wyrobił to hoho
nie trzeba było by "strzelać" tylko od razu widać z kim się gada.
pozdr.
PS
Jutro lece na łożysko główki ramy do serwisu więc żeby nie padał ten jeb.. śnieg.
- zbyszek007
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
Ferson pisze:350km gonić w jedną i to sam
Ja bym mógł sie do Ciebie przyłączyć jak byś jechał bo jestem z Wołomina więc nie daleko mam do Ciebie.
Ferson pisze:ciekawe czy jest ktoś kto ma takie same "problemy" z drugą połową )
Mnie własnie zostawiła po 6 latach...
goOly19 pisze:a wybiera sie ktos na warszawe na rozpoczecie sezonu?
Ja się wybieram, a moze ustwimy się wszyscy razem gdzieś na Warszawie i pojedziemy razem?? co wy na to
Zbyszek
- zbyszek007
- daniello22
- Motocykl: ******
- zbyszek007
- androb
- Motocykl: CBR 900RR SC33
Ja najprawdopodobniej bede, w piątek jeszcze muszę nowy naped załozyć. Ja proponuje juz na bemowie się spotkać w jakimś konkretnym miejscu i konkretnej porze. było by fajnie jak by wszyscy byli w jednej kupie.
O której zaczyna sie cała impreza ,niedawno zza granicy wróciłem więc jestem zielony w tym temacie.
[ Dodano: Pią Kwi 18, 2008 12:14 am ]
Znalazłem coś na temat ,jesli ktos zainteresowany http://www.otwarciesezonu.com.pl/
O której zaczyna sie cała impreza ,niedawno zza granicy wróciłem więc jestem zielony w tym temacie.
[ Dodano: Pią Kwi 18, 2008 12:14 am ]
Znalazłem coś na temat ,jesli ktos zainteresowany http://www.otwarciesezonu.com.pl/