Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy 
viewtopic.php?p=143542#p143542
viewtopic.php?p=143542#p143542
serwis Mgm-Moto
- ryloo
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Cbr sc33 & CBR sc28 :)
- Rok produkcji: 1999
Ja również polecam naszego kolegę,ostatnio zamawiałem klocki hamulcowe. Przesyłka szybka, doradztwo fachowe, widać że człowiek zna się na rzeczy. Ceny bardzo konkurencyjne w porównaniu do innych sklepów. Jestem bardzo zadowolony i na pewno nie raz coś u kolegi zamówię. Pozdrawiam:)
Wskazówka na blacie w strefie czerwonego pola...
- jaras111x
- Motocykl: 900rr SC33/ DRZ400 Y/Majest 150
- Rok produkcji: 1998
Również polecam, a co mi się najbardziej podobało??? a no to że dzwonisz i mówisz że będziesz za godzinę aby założyć zamówioną oponę i mimo tego że na 100% kolidowało to z jego planami nie odmówił i w ten właśnie sposób na przodzie pojawił się nowy qualifier II w dobrej cenie + gratisy. Na pewno znów tam zawitam
-
palik82
- Motocykl: honda cbr 900 (929)
- Rok produkcji: 2001
no to już jest 'kilku' zadowolonych klientów, i jest gitarrrrra. Ja pamiętam jak bralem od Marcina świece i zdecydowalem sie na odbior osobisty, spóźnilem się jak cholera, zajechalem do chlopa chyba o 19 i nie przeszkadzalo to ze sklep juz byl zamkniety, bez problemu go otworzyl i dal mi co trzeba bylo. ciekawe czy gdzieś jeszcze tak dbaja o klienta.
napewno wróce
napewno wróce
coco jumbo i do przodu
-
Arkadius
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 0
Również z czystym sumieniem polecam. Świetne ceny, fachowa obsługa i szacunek dla klienta, co ostatnio coraz rzadziej się zdarza. To samo się tyczy serwisu - wszystko pozapinane na ostatni guzik, pełen profesjonalizm, zero fuszerki. Mam multum serwisów i sklepów bliżej siebie, ale przekonałem się że warto zrobić te kilkanaście kilometrów więcej. W skrócie - najlepsze ceny, obsługa i serwis z jakimi się spotkałem - czego chcieć więcej 

-
gieniusc28
- Motocykl: cbr 900
- Rok produkcji: 1995