Chowana tablica rejestracyjna
-
Maciejak
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr 900 rr sc33
- Rok produkcji: 1998
-
Maciejak
- Motocykl: honda cbr 900 rr sc33
- Rok produkcji: 1998
ja kombinuje kilka wariantow
1 silniczek od wycieraczek
2 silniczek od szyb elektrycznych do seata
3 unwersalny silownik centralnego zamka zrobiony z 2 czyli przedłużony skok
ale cos wiecej bede mogl powiedziec jak zacznea nie zaczne dopoki plastkiki z malowania nie wruca musze miec caly zadupek złozony chociaz bo na raize moto w calosci rozebrane
ten mechanizm z allegro widzialem na ypu tube jego sie jakby przykreca do plastiku z tylu i on odstaje tak sie przynajmniej wydaje ogladajac film a ja chce zeby bylo tak jak na innnych filmach czyli tablica wygladala mozliwie jak najzwyczajniej i skladala sie pod błotnik
1 silniczek od wycieraczek
2 silniczek od szyb elektrycznych do seata
3 unwersalny silownik centralnego zamka zrobiony z 2 czyli przedłużony skok
ale cos wiecej bede mogl powiedziec jak zacznea nie zaczne dopoki plastkiki z malowania nie wruca musze miec caly zadupek złozony chociaz bo na raize moto w calosci rozebrane
ten mechanizm z allegro widzialem na ypu tube jego sie jakby przykreca do plastiku z tylu i on odstaje tak sie przynajmniej wydaje ogladajac film a ja chce zeby bylo tak jak na innnych filmach czyli tablica wygladala mozliwie jak najzwyczajniej i skladala sie pod błotnik
CHWDP zawsze i wszędzie !
- zbyszek007
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
Wszystko ładnie pięknie ale prędkość wysuwania tego siłownika jest strasznie wolna 3.6mm/s więc tablica będzie chowała się całą wieczność... tak mi się wydaje.pekal1 pisze:Dobry siłownik do sterowania tym wszystkim znajdziemy tu: http://www.allegro.pl/ite...kna_furtki.html
Brakuje mi jeszczę pomysłu na mocowanie wyłączników krańcowych
Zbyszek
- zbyszek007
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
http://www.allegro.pl/item890847605_sil ... urtki.html
To jest link z pierwszego posta z poprzedniej strony
To jest link z pierwszego posta z poprzedniej strony
Zbyszek
-
Boru
- Motocykl: 900rr sc33
- Rok produkcji: 1996
tak ja kupilem, dzisiaj przyszla i musze przyznac ze jestem mile zaskoczony. calosc bardzo ladnie wykonana, nie zaden badziew a podchodzilem do tego sceptycznie. jak zrobi sie cieplej to zobaczymy jak to bedzie spelnialo swoja role po zamontowaniuAdam K pisze:Witam, czy ktoś z forum kupił może tą "myk-tablice" z allegro ??
- Bartek_929
- Motocykl: Honda CBR 929
- Rok produkcji: 2001