brak mocy
-
RobAk_CbR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 0
-
RobAk_CbR
Sprawdziłem moto bez obciążenia i silnik kręci do odcięcia.. więc tak jak Cziken pisał to najprawdopodobniej moduł , zadzownie do serwisu może oni by wiedzieli czy moduł by pasował (choć nie chcę sie opierać tylko na ich wiedzy albo niewiedzy ;/ ) , może ktoś z Was drodzy forumowicze zamieniał już moduły ?
Robak
-
RobAk_CbR
Przednią oponą podjechałem do ściany, położyłem tylny wahacz na stojaku , w wahaczu masz miejsce na crashpady dokładnie pod to położyłem stojak , żeby nie daj Boże wahacz się nie ześlizgnął , najpierw delikatnie zobaczyłem jak bedzie na 1 czy w ogóle da się to wykonać moto było stabilne... później delikatnie ruszyłem z 6 i w kilka sekund poszedł do odcięcia w razie czego trzymałem nogę na tylnym hamulcu... (tylko czy bym zdążył nadusić nie wiem i nie chciałbym próbować
)
Robak
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
-
RobAk_CbR
Po dłuugiej przerwie powrócę do tematu, otóż byłem w salonie Hondy i na podstawie numeru z ramy Pan sprzedawca sprawdził i oświadczył ,że moto ma założony normalny moduł, wałki od wersji otwartej i polecił szukać gdzieś indziej (zwężki w kolektorze dolotowym oraz w układzie wydechowym tuż przed końcówką tłumika ) ale powiedzmy ,że nie wierze mu do końca z tym modułem i mam pytanko ,jesli j założę moduł od innej 954 czy nic się nie powinno stać w przypadku gdyby ten moduł nie pasował (czy nie CENZURA nic w moto i tego modułu ) bo być może nadarzy się okazja aby przełożyć ale nie chce w razie jakiegoś niepowodzenia szukać sobie linki ,żeby się powiesić
"Bawiliście" się już w coś takiego ? Oczywisćie chodzi mi o zmianę modułu ,a nie zabawę z linką 
Robak