Porady przed kupnem cbr 900
- niunieq666
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33 Lift
- Rok produkcji: 1998
- Samochód: Bora VR6 :)
Re: Porady przed kupnem cbr 900
Skoro już poruszyliście temat np 929 czy 954 to zgadzam się z przedmówcą. Za zdrowe i ładne 954 czy 929 trochę trzeba zapłacić. Sam widziałem kilka sztuk (ulepów) i nigdy nie zamieniłbym swojej SC33 po lifcie na któryś z tych modeli. Nawet jeśli chodzi o samą jazdę to starym fajerem jeździ mi się po prostu przyjemniej, jest szeroki, czujesz dobrze jego moc i masę. 954 jest wściekła ale dla mnie za mała. W swoim bladym mam przebieg ok 80tyś ale nie wiem czy to i tak wiarygodny. Kup 954 albo 929 to usłyszysz sieczkarnie (a prędzej panewkę). W styczniu tego roku miałem dzwona, zapłacili mi nawet przyzwoite pieniądze i wierz lub nie ale kupowałem części tylko pewne i w ładnym stanie (nienawidzę lepiarstwa i kiczu), jeśli z czymś był problem bez wahania serwis, nie oszczędzam na niej. Także z mojej strony uważam że warto kupić ładne zaznaczam ładne SC33 najlepiej po lifcie i nie stracisz na wartości a jeśli nawet to niewiele. Tyle ode mnie 
... tak dużo za nami a jeszcze przed nami tyle...
-
dodek
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
Re: Porady przed kupnem cbr 900
Ja tydzień temu sprzedałem swoja sc 33, - miała dużo akcesoriów i nowe opony, może z wyglądu nie była ideałem - pare pekniec i zadrapać -ale nie była kombinowana i sztukowana, tyle że tez kupilem od forumowicza
Sprzedałem koledze z forum - nawet bez ogłaszania sie na allegro czy olx, może sie tu ujawni za niedługo
/
SC 33 co by nie mówić fajne są ale do ostrej jazdy po winklach sa lepsze sprzety (wiekszość 600).
Sprzedałem koledze z forum - nawet bez ogłaszania sie na allegro czy olx, może sie tu ujawni za niedługo
SC 33 co by nie mówić fajne są ale do ostrej jazdy po winklach sa lepsze sprzety (wiekszość 600).