II ZLOT FIREBLADE ???
-
wewir
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: --------------
- Rok produkcji: 0
-
emge1
- Motocykl: CBR 929rr
- Rok produkcji: 2000
WITAM PANOWIE. Ja nie głosuję na termin, dostosuję się co do miesiąca i do dokładnego terminu. Niestety nie mogę pozwolić sobie na 3 dni zlotu, ponieważ za 2 tygodnie rodzi mi się syn (mam nadzieję że przyszły motocyklista
). I raczej żona mnie nie wypuści na 3 dni ;( Ale i tak Was odwiedzę chociaż tak żeby się przejechać, przywitać, chwilę pogadać i tego samego dnia wrócić...
LWG 
-
gumis_rs50
- Motocykl: było SC57B obecnie brak
- Rok produkcji: 2006
Witam a ja proponuje skoczyć pisać komu kiedy pasuje bo ktoś kto wchodzi tu 1 raz będzie miał gdzieś czytać w maju 40-50 stron Waszych życiowych historii. Krótko i na temat najpierw ankieta który miesiąc potem ankieta w który weekend danego miesiąca a na koniec ankieta z miejscówka i niech ludzie sami zdecydują a nie każdy pisze kiedy im pasuje .... wiadomo nie wszystkim dogodzi się , a czasu do czerwca czy lipca jest mnóstwo....Dlatego rozwijacie temat o dobre miejscówki, ludzi którzy są gotowi to zorganizować i fajne pomysły na zlot a nie zaśmiecacie go pasuje/nie pasuje....
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
Gumiś po to są fora, żeby pogadać i wymieniać zdanie, a nie podawać gotowe fakty
Robimy tak, żeby było dla większości okey...
Jeżeli chodzi o podział obowiązków to ja jestem za! Na pewno trzeba zorganizować nocleg, muzykę, grilla lub drewno na ognisko, żarcie, alkohol, ew. konkursy (ostatnio się pośmialiśmy trochę przy okazji cytryn czy dmuchania gumek przez Daniela, Pele i Ledzepa:))) ) Mam nagranie
gdyby ktoś chciał obejrzeć hehehe 
Ja mogę próbować zorganizować żarcie typu przetwory pod wódeczkę (ogórki konserwowe, papryka konserwowa, pasztety) Ewentualnie zapytam o możliwość zorganizowania wódki i napojów - chociaż po kartonie... Pytanie tylko czy Fireblade954 (jako, że jesteś na miejscu) będziesz mieć na jakąś godzinkę auto, żeby skoczyć po to do Radomia? To najbliższe miejsce, gdzie mogę załatwić odebranie takich tematów... jakby mi się udało... ?
P.S. Emge czekamy aż Twoja żona urodzi i życzę osobiście jej powodzenia i szybkiego oraz bezbolesnego działania w czasie akcji
Jeżeli chodzi o podział obowiązków to ja jestem za! Na pewno trzeba zorganizować nocleg, muzykę, grilla lub drewno na ognisko, żarcie, alkohol, ew. konkursy (ostatnio się pośmialiśmy trochę przy okazji cytryn czy dmuchania gumek przez Daniela, Pele i Ledzepa:))) ) Mam nagranie
Ja mogę próbować zorganizować żarcie typu przetwory pod wódeczkę (ogórki konserwowe, papryka konserwowa, pasztety) Ewentualnie zapytam o możliwość zorganizowania wódki i napojów - chociaż po kartonie... Pytanie tylko czy Fireblade954 (jako, że jesteś na miejscu) będziesz mieć na jakąś godzinkę auto, żeby skoczyć po to do Radomia? To najbliższe miejsce, gdzie mogę załatwić odebranie takich tematów... jakby mi się udało... ?
P.S. Emge czekamy aż Twoja żona urodzi i życzę osobiście jej powodzenia i szybkiego oraz bezbolesnego działania w czasie akcji
-
FireBlade954
- Motocykl: CBR 954RR
- Rok produkcji: 2003
Raczej Miejscówka został już wybrana, gdybyś nie czytał jest to IŁŻAgumis_rs50 pisze:Dlatego rozwijacie temat o dobre miejscówki, ludzi którzy są gotowi to zorganizować i fajne pomysły na zlot a nie zaśmiecacie go pasuje/nie pasuje....
[ Dodano: Czw Sty 26, 2012 9:53 pm ]
Jeśli chodzi o mnie jestem cały do DYSPOZYCJI, Może napiszę tak co jestem na dzień dzisiejszy zorganizować: Nocleg, Drewno, Grill, Muzykę, Rollbar, i coś się jeszcze wymyśliPytanie tylko czy Fireblade954 (jako, że jesteś na miejscu) będziesz mieć na jakąś godzinkę auto, żeby skoczyć po to do Radomia? To najbliższe miejsce, gdzie mogę załatwić odebranie takich tematów... jakby mi się udało... ?
[ Dodano: Czw Sty 26, 2012 9:58 pm ]
Jeśli chodzi jeszcze o Browar i napoję, mam możliwość załatwić taniej z hurtowni.
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
mi może udać się załatwić też po dobrych cenach piwko, a karton wódy i napojów może free.. zawsze coś, z tym, ze Radom by musiał zostać odwiedzony na chwilkę 
No a zagrycha typu ogórki... to zależy... do wtorku będę wiedziała czy zostałoby przywiezione na miejsce czy też Radom (jeżeli Radom to wszystko z jednego miejsca)
No a zagrycha typu ogórki... to zależy... do wtorku będę wiedziała czy zostałoby przywiezione na miejsce czy też Radom (jeżeli Radom to wszystko z jednego miejsca)
-
FireBlade954
- Motocykl: CBR 954RR
- Rok produkcji: 2003
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
FireBlade954,
Uważaj na Wściekła... amory masz w furze dobre? bo ona swoje waży...
PS- chetni na naszywki wpisywac sie na liste w dziale Gielda...
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej