Przywitaj się tutaj!
-
Hans
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr900rr
- Rok produkcji: 0
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
Pier....Carego;]blazej33 pisze:Jak będzie normalna pogoda, podleć wieczorem na cargo i na pewno trochę 954 złapiesz do pogadania.
spalona miejscowka, i za duzo dzieciakow...Lanserka...Sory jak kogos urauizilem
,ale znam lepsze meijsca do lan$$$owania sie :twisted:
na modlin moszna skoczyc, albo na miescie ,poza maistem cos pohalasowac, ale poki co za Oknem mamy piekne Zimę, tej wiosny
[ Dodano: Czw Mar 19, 2009 7:17 am ]
lece po Kefir,bo suszyyy
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
Michał
- Motocykl: Honda CBR 1000 RR fireblade
Jestem za!
Witam.
może troszku krucho u mnie z czasem na wspólne latanie, ale w miarę możliwości dołączyłbym do klubu
pomysł z koszulkami, jak najbardziej pasuje!!:)
bo są Hondy i ..... inne motory!
pozdr.
może troszku krucho u mnie z czasem na wspólne latanie, ale w miarę możliwości dołączyłbym do klubu
pomysł z koszulkami, jak najbardziej pasuje!!:)
bo są Hondy i ..... inne motory!
pozdr.
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
Nie wiem czemu spalona ?! wszyscy się nakręcają, że niebieskich pełno. Czasami podjądą i zaraz się zmywająYarson 954 pisze:
Pier....Carego;]
spalona miejscowka, i za duzo dzieciakow...Lanserka...Sory jak kogos urauizilem![]()
,ale znam lepsze meijsca do lan$$$owania sie :twisted:
na modlin moszna skoczyc, albo na miescie ,poza maistem cos pohalasowac, ale poki co za Oknem mamy piekne Zimę, tej wiosny![]()
Co do lanserki to ich problem nie mój, ważne, że można polatać na dobrej drodze i w miarę bezpiecznie.
-
Wini
- Motocykl: Honda CBR 954
Może i z niebieskimi to prawda ale czy pojeździć bezpiecznie na cargo to mi się wydaje że z tym może być ciężko z tego względu że może być dużo osób trzecich. A najbezpieczniej będzie jak bedą sami swoi przecież lans nie jest potzebny więc nam widownia nie jest potrzebna? Tak czy inaczej można się ustawić!!blazej33 pisze:Yarson 954 napisał/a:
Pier....Carego;]
spalona miejscowka, i za duzo dzieciakow...Lanserka...Sory jak kogos urauizilem
,ale znam lepsze meijsca do lan$$$owania sie
na modlin moszna skoczyc, albo na miescie ,poza maistem cos pohalasowac, ale poki co za Oknem mamy piekne Zimę, tej wiosny
Nie wiem czemu spalona ?! wszyscy się nakręcają, że niebieskich pełno. Czasami podjądą i zaraz się zmywają
Co do lanserki to ich problem nie mój, ważne, że można polatać na dobrej drodze i w miarę bezpiecznie.