No właśnie moje odczucia są podobne do Twoich. Moja 929 mi nie podciąga oleju z garażu i zawsze chciałem kontunuować honde w swoim parku maszyn ale jak czytam te Wasze posty to nie ukrywam że jestem trochę rozczarowanysasza_19 pisze:hmm a kiedys myslalem ze na nowe moto wezme sc59....
Spalanie oleju w CBR 1000 RR SC59
- jacko
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929RR
- Rok produkcji: 0
-
marco
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 2008
Witam wszystkich .Dzisiaj sprawdzilem oliwe po przejechaniu 600km od wymiany przy 1200.
Jak bylo tak jest full
.Wlalem motula i nie bierze ,wiec to nie wina oleju ,ze co nie ktore lykaja.Hm nie dostala jeszce w palnik do konca ,ale po wydechu juz widac ,ze nie bierze .Piekny szaro brazowy kolor
Za nie dlugo sie rdza pojawi w srodku tlumika 
Jak bylo tak jest full
- jarecki30_de
- Motocykl: CBR 1000rr
- Rok produkcji: 2008
Witam.
Tez mam ten problem ze po 3 tys. zaczął brać olej, teraz mam 6,5 tys i bierze ponad litr na 1000 km.
Moto kupione w Niemczech, bylem w serwisie na drugim przeglądzie to mi powiedzieli ze nawet do 2 l możne brać
to im trochę zadymę zrobiłem
i mam przejechać 300 km i przyjechać na sprawdzenie stanu oleju, jak będzie brał ponad litr to będą silnik rozbierać. W następnym tygodniu pojadę na kontrole i zobaczymy co będzie jak coś będę wiedział więcej dam znać. Szkoda ze maja ten problem bo moto jest naprawdę dobry i super śmiga po winklach.
Tez mam ten problem ze po 3 tys. zaczął brać olej, teraz mam 6,5 tys i bierze ponad litr na 1000 km.