18.04.2010 rozpoczęcie sezonu Częstochowa
- Sopel
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900 RR SC33
- Rok produkcji: 1997
- kubahsb
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
Sopel pisze:Słuchajcie trzeba przemyśleć to co napisał kubahsb.
Bo w trakcie mszy będzie kocioł straszny.
Myślę, że ustawka powinna być np. o 10:30 na parkingu Castoramy o którym pisze kolega kubahsb.
Poznamy się, pogadamy, zrobimy foto i polecimy na msze...
o widze ze ktos ogarniety tez to czyta bo myslalem ze sami ludzie w eleganckchich odblaskowych kamizelkach z nabazgranym nickiem z forum.
pzdr
- Kamcio
- Motocykl: R6 50th anniv.
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
Tylko, że przed mszą będzie każdy jechał swoją grupą i raczej się nikt nie odłączy, a co do spotkania pod miśkami, to nie ma aż tak strasznego tłoku, jeżdżę już dwa lata i nie jest źle, nikt nie mówi, że mamy tam motocyklami podjechać, poprostu podejść. Zresztą jak chcecie, ja się postaram dostosować
Pozdr.
Pozdr.
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
oki
a ja tam wiem juz jedno. ze do spotkania nie dojdzie z tego co widze na forum wiec jadą swoja grupka i tyle a koszulke i tak załoze. a jak ktos ma cos do tego to niech spada.o
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
- kubahsb
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
Re: oki
sisi1623 pisze:a ja tam wiem juz jedno. ze do spotkania nie dojdzie z tego co widze na forum wiec jadą swoja grupka i tyle a koszulke i tak załoze. a jak ktos ma cos do tego to niech spada.o
dobra to ja spadam

- Majkel
- Motocykl: Gixx 1000
- Rok produkcji: 2004
VII Motocyklowy Zlot Gwiaździsty
Częstochowa
sobota, 17 kwietnia
18.00 - Spotkanie motocyklowe w sali o. Kordeckiego - Koncert Polskiej Pieśni Patriotycznej.
21.00 - Apel Jasnogórski
niedziela, 18 kwietnia
12.00 - Msza Żałobna za prezydenta Rzeczpospolitej Lecha Kaczyńskiego - prosimy o przybycie wszystkich tych motocyklistów, którzy w ten symboliczny sposób pragną uczcić pamięć Prezydenta, jego małżonki i wszystkich osób, które zginęły 10 kwietnia w drodze do Katynia
www.jasnagora.com
Częstochowa
sobota, 17 kwietnia
18.00 - Spotkanie motocyklowe w sali o. Kordeckiego - Koncert Polskiej Pieśni Patriotycznej.
21.00 - Apel Jasnogórski
niedziela, 18 kwietnia
12.00 - Msza Żałobna za prezydenta Rzeczpospolitej Lecha Kaczyńskiego - prosimy o przybycie wszystkich tych motocyklistów, którzy w ten symboliczny sposób pragną uczcić pamięć Prezydenta, jego małżonki i wszystkich osób, które zginęły 10 kwietnia w drodze do Katynia
www.jasnagora.com
Zabija nas to ,co najbardziej kochamy.
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
To nie jest głupie...!!A.S. pisze:Witam!!
A ja coraz bardziej myślę o tym co by sobie to odpuścić .... Msza i tak będzie Mszą Żałobną .... a nie lepiej spotkać się gdzieś w okolicy czewy i pogadać, poznać się coś przekąsić czy skoczyć gdzieś w pobliżu ?? No ale to takie moje nocne dywagacje nad sensem życia