II ZLOT FIREBLADE ???
-
malinex
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC 33
- Rok produkcji: 97
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
FireBlade954 pisze:Jeśli pomysł by się spodobał innym, mogę napisać parę szczegółów, znam dyrektora od tych domków, tak że spokojnie miło by nas ugościł, Teren ogrodzony, kąpielisko, gry i zabawy, barek na miejscu do sklepu nie daleko (jest też nocny)fajne ruiny Zamku można pozwiedzać, ogólnie polecam,
jestem za!!! razy dwa nawet bo nie będę pewnie sama, zawinę parę osób jak się uda, w taki teren pewnie chętnie pojadą
-
FireBlade954
- Motocykl: CBR 954RR
- Rok produkcji: 2003
-
FireBlade954
Ja mogę zacząć już rozmawiać z dyrektorem domków, by wszystkie były nasze i pół ośrodka tylko i wyłącznie do dyspozycji naszej, będzie gdzie się pobawić
. w sumie jest 11 domków 2-4 osobowe, dla wytrwałych jest miejsce na namioty. O ile dobrze pamiętam koszt dużego domka około 100 zł podzielić na 4 25 zl na głowę doba, ale dokładnie o cenach po rozmowie z dyrekcją. Nasze rumaki będą bezpieczne bo będą przy nas za ogrodzeniem
. Jeśli chodzi o atrakcje, zwiedzanie zamku, kąpiel, kajaki, rowerki, siatka, tenis, browar, gril, muzyka, Tak jak pisałem wcześniej do Radomia na tor jest 30 km. A spalic gumę i polatać na gumie w Iłży też się znajdzie miejsce
tak zwana strefa nieustraszonych
Jeśli was coś interesuję odpowiem na każde pytanie. Jak coś mogę zaczynać działać. Tylko musimy być zgodni i szybko wybrać termin zlotu.
-
FireBlade954
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
no tak, zapomniałam o tej Ukrainie... ale wg mnie pierwszy weekend czerwca termin optymalny, nie ma zlotów, nie ma wakacji, euro jeszcze dobrze nie ruszy, lokalizacja spoko, trochę blisko, ale ja sobie jeszczę nadrobię, teren interesujący, a najważniejsze i tak będzie towarzystwo!
p.s. pamiętajmy, że zawsze komuś termin/miejsce będzie nie pasowac, wszystkich się nie zadowoli...
p.s. pamiętajmy, że zawsze komuś termin/miejsce będzie nie pasowac, wszystkich się nie zadowoli...
-
FireBlade954
[quote="wewir@o2.pl"]Wściekła, FireBlade954, w maju jest planowany wyjazd na Ukraine LIPIEC[/quo
No tak, zapomniałem, Tylko ten termin każdemu co innego pasuję, Jeśli się nie ogarniemy i ktoś nie postawi jednego konkreta gdzie wszyscy się nie dostosują, będziemy tak wybierać do następnej zimy. Wybieramy z pośród Czerwca i Lipca. Myślę że z takim wyprzedzeniem spokojnie można sobie zaplanować ten weekend w Czerwcu bądź Lipcu.
No tak, zapomniałem, Tylko ten termin każdemu co innego pasuję, Jeśli się nie ogarniemy i ktoś nie postawi jednego konkreta gdzie wszyscy się nie dostosują, będziemy tak wybierać do następnej zimy. Wybieramy z pośród Czerwca i Lipca. Myślę że z takim wyprzedzeniem spokojnie można sobie zaplanować ten weekend w Czerwcu bądź Lipcu.