Mój wypadek.. Uwaga na wyjeżdżające babsztyle.

Druga strona jazdy na motocyklu...
Lord613
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: Honda Fireblade SC33
Rok produkcji: 1996

Post autor: Lord613 »

Współczuję, dobrze, że jesteś obyty w moto i się położyłeś, nei chciałbym być na twoim miejscu zwłaszcza dlatego że ja jeżdżę w zwykłych ciuchach nie mam hajsu na kombinezon :/
[C]alkowity rak [R]ozumu
Bombel
Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
Rok produkcji: 2009

Post autor: Bombel »

Zdrowia Zycze !
robson1903
Motocykl: xx w ramie sc33
Rok produkcji: 2006

Post autor: robson1903 »

Szczeście w nieszczęściu. Chodź na wszystkie badania chodź na rehabilitacje itd. Jak wpisali jej winę to za rok będziesz jeździł 1000rr za odszkodowanie :) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)
Zdrowia!
Awatar użytkownika
trauma
Motocykl: CBR 929 RR
Rok produkcji: 2000

Post autor: trauma »

Dzięki wszystkim za wsparcie. Ja po 6 dnia wyszedłem ze szpitala z oddziału neurologii z "Punktowym uszkodzeniem mózgu". Teraz będzie dużo wizyt u neurologa, chirurga i ortopedy no i oczywiście psychologa gdyż boje się ulicy itp.

Mam nadzieję ,że do wiosny zdążę się wykurować bo już od jakiegoś czasu chodził za mną SC57 ;)
ZłotyFireBlade
Motocykl: gsx-r 1000 k7
Rok produkcji: 2004

Post autor: ZłotyFireBlade »

Kurde,taka durna babe to powinni doj**ać pałą a nie mandaty,one zawsze wiedza wszystko najlepiej i nigdy nie są winne,wczoraj byłem na przejazdzce na moto,babka vw polo ruszała na skrzyzowaniu ze wstecznego smiechu było co nie miara,prawie skasowała auto stojące za nia. Swoją drogą trzeba uwazać na starych dziadów i baby bo oni na drodze rządza sie swoimi prawami,a Tobie Trauma powrotu do zdrówka życzę ;p jestes młody to raz dwa sie uzdrowisz i pewnie jeszcze w tym sezonie HANIA będzie jezdziła :) 3MAJ SIE TAM!
Motocykle - mój ustrój, mój wybór, moje życie...
Awatar użytkownika
chanbord
Motocykl: był zawsze moim marzeniem
Rok produkcji: 2018

Post autor: chanbord »

Może nie o kobiecie, za to o dziadku piracie :lol:

"Policja na południu Niemiec zatrzymała 83-letniego mężczyznę, który jechał autostradą na swoim elektrycznym wózku inwalidzkim...."

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... im,1689161

"...Kilka dni temu funkcjonariusze szukali 90-latka, który na jednym z parkingów uderzył swoim pojazdem w stojący samochód, po czym uciekł z miejsca kolizji..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ku przestrodze, wypadki, oszuści”