Częstochowa 2010 fotka :D
- heko55
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000rr
- Rok produkcji: 0
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
Miałem też być
Ale wczoraj około 22 dostałem telefon że moja najsympatyczniejsza koleżanka z pracy się pochorowała na katarek i musiałem dziś na 6 do pracy CENZURA
Czekaj wiedźmo wrócisz do pracy to zobaczysz co znaczy mój gniew
Chłopaki GRATULUJE udanej zabawy i mam nadzieję że w przyszłym roku będziemy się bawić razem! POZDRAWIAM!!!
[ Dodano: Nie Kwi 18, 2010 11:02 pm ]
A ta żółta CEBRA w poscie Kolegi Sopla na 1 i 4 zdjęciu to kolegi Bashiego
[ Dodano: Nie Kwi 18, 2010 11:02 pm ]
A ta żółta CEBRA w poscie Kolegi Sopla na 1 i 4 zdjęciu to kolegi Bashiego
Byle do Wiosny 
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
widze ze kilka osob sie spotkalo w czestochowie
Ja przyjechalem do Czestochowy dopiero ok 13.30 wiec juz nie bylo sensu wjezdzac na jasna gore, zgadalem sie z kumplamy w jamasze na dniach otwartych a poniej troszke polatalismy w okolicach...
Jak macie foty to NIE wklejajcie je na forum tylko bezposrednio do galerii gdzie dodalem odpowiedni dzial i kilka fot co zrobilem
http://galeria.fireblade.pl/galeria.php ... 26&start=0
Jak macie foty to NIE wklejajcie je na forum tylko bezposrednio do galerii gdzie dodalem odpowiedni dzial i kilka fot co zrobilem
- kriss147
- Motocykl: Honda CBR 900RR
- Rok produkcji: 1998
mnie zatrzymal sobotni wypadek. jakims pajacom zachcialo sie stac na luku ja w pelnym zlozeniu ok150km/h musialem hamowac zeby w poloneza nie trafic i sie polozylem. czacha i lampa do wymianay. ma ktos moze do sprzedania te czesci do sc 33 98r?? gg1111198
ps. a co jest najlepsze w tym wszystkim? nawet nikt sie nie zatrzymal i nie zapytal czy cos mi sie stalo czy dobrze sie czuje... ech
ps. a co jest najlepsze w tym wszystkim? nawet nikt sie nie zatrzymal i nie zapytal czy cos mi sie stalo czy dobrze sie czuje... ech
"Pion to podstawa w miłości i na kole.. '