Przegląd techniczny?
-
crazyduck
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- Insaine
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
No tak jak daniello powiedział przegląd który robi się jest najczęściej kpiną światła ,sprawdzi opony popatrzy na klocki i daj pan dowód i gotówkę ,jak mogę ci polecić u mnie na rejonie na bródnie na trasie toruńskiej na rondzie z pizza hut po lewej stronie jak byś leciał na marki tam jest gazownik , wulkanizacja i stacja kontroli.
Też miałem obawy z moją starą 7 (pół roku temu ), nawet silnika nie odpalił
Pozdrawiam
Też miałem obawy z moją starą 7 (pół roku temu ), nawet silnika nie odpalił
Pozdrawiam
- koma600
- Motocykl: R1 Rn09
- Rok produkcji: 2003
No i byłem dzisiaj na przeglądzie dobrze że miałem wydrukowane dane motocykla bo bym musiał zasuwać do leszna. przyczepił się do opony że jest łysa a ona na środku ma taki bieżnik ze nie ma Wzorka hehe i o emisje co2 ale powiedziałem żeby zrobił tak żeby było dobrze i dostał prezent. Sprawdził kierunki lampy i tyle. Bałem się że przywali sie do moich żarówek blue vision ale troche ciemniejsze ale nic nie powiedział i wo gule z typkiem się do gadałem na koniec. A i miał do mnie prośbe taką czy jak mogę to czy bym mu z xerował te dane tego pojazdu bo zawsze mu sie może przydać jak ktoś inny przywiezie to mówie pan sobie to weźmie to się ucieszył strasznie i mówi że jak coś to nie ma problemu żeby wpadać powiedział że wpadnę i zrobię mu pare xerówek żeby miał..
,,Nie ważne przy czym stoisz ale ważne jak tym jeździsz"
-
Artur
- Motocykl: CBR1000RR
- Rok produkcji: 0
siemka chopaki.
Ja to miałem przygodę podczas przeglądu. Założyłem do swojej wcześniejszej CBR929 nówki kapcie z przodu i z tyłu Dunlopy D208 wskakuję na przegląd a gośc mi mówi " no Panie ale te opony to trzeba wymienić bo łyse" Myslałem, że sie przewrócę. Nawet nie wiedziałem co gościowi odpowiedzieć.
Ja to miałem przygodę podczas przeglądu. Założyłem do swojej wcześniejszej CBR929 nówki kapcie z przodu i z tyłu Dunlopy D208 wskakuję na przegląd a gośc mi mówi " no Panie ale te opony to trzeba wymienić bo łyse" Myslałem, że sie przewrócę. Nawet nie wiedziałem co gościowi odpowiedzieć.
-
LOLO
- Motocykl: SATAN-LUCYFER 954RR
- Rok produkcji: 0
Ale jazda !! na max-a z tymi naszymi stacjami diagnostyki!!! Ja jak już wcześniej wspominałem, musiałem wjechac na rolki w pewnej stacji, a kiedyś znowu w innej miałem prawie łysą opone z tyłu, a Pan diagnosta podszedł do mojego moto z uczniem którego właśnie szkolił i kiedy młodzian sprawdzał opony Szef (diagnosta) stwierdził: "na opony nie patrz , bo to trudno określic czy są nowe czy nacinane takie mają bierzniki w tych japońskich motorach"!!! Myślałem , że ze śmiechu nie wytrzymam, ale za to przycisnął klamke hamulca przedniego i powiedział , że za nisko schodzi i czy aby na pewno mam sprawne hamulce?!!!! Na to ja do niego, że jak bym ich nie miał to bym tu nie stał!!! Wziął dowód i bez pytń (dodatkowych) podbił pieczątke!! Normalny kabaret!!!! Życze samych udanych przeglądów!!