Fotki z serwisowania 954 w "CZIKEN HELL'S GARAGE"
- Insaine
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
- orzech
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
A ja dziś właśnie od Czikena wróciłem
tak, tak jadąc przez Lublin (miejscówka do przekimania) miałem niecałe 450km w jedną stronę
Według mojej skromnej oceny to najlepszy mechanior motocyklowy na świecie!
Nie zrobiłem takich fajnych fotek jak Krzycho ale mogę potwierdzić że są to foty z Czikenowego garażu, a nie z jakiegoś katalogu z narzedziami
Na koniec powiem tak, że z kadą grubszą akcja/seriwsem czy czymkolwiek to będę właśnie do Czikena wracał
PS. Fajer idzie teraz pełnym ogniem, a na wolnych mruczy prawie tak równiutko jak dobra SC33
Dzięki Cziken
tak, tak jadąc przez Lublin (miejscówka do przekimania) miałem niecałe 450km w jedną stronę
Według mojej skromnej oceny to najlepszy mechanior motocyklowy na świecie!
Nie zrobiłem takich fajnych fotek jak Krzycho ale mogę potwierdzić że są to foty z Czikenowego garażu, a nie z jakiegoś katalogu z narzedziami
Na koniec powiem tak, że z kadą grubszą akcja/seriwsem czy czymkolwiek to będę właśnie do Czikena wracał
PS. Fajer idzie teraz pełnym ogniem, a na wolnych mruczy prawie tak równiutko jak dobra SC33
Dzięki Cziken
Ostatnio zmieniony 04 września 2009, 16:42 przez orzech, łącznie zmieniany 1 raz.
- KrzyHo
- Motocykl: Byla 954 i SC33 x2
- Rok produkcji: 0
Dokładnie pisz na priv i wszystkiego się dowiesz konkretnie. Mi też bardziej się opłacało zrobić ponad 600 km do Czikena niż robić moto u siebie na miejscu. Zresztą bardzo mi zależało aby moją maszynkę przejrzał najlepszy mechanik, taki który naprawdę się na tym zna, i nie zawiodłem się. Jeśli masz coś do zrobienia w swoim moto to najlepsze co możesz zrobić to oddać je w ręce Czikena.
- lukasz302
- Motocykl: CBR 1000 RR SC57
- Rok produkcji: 2005
Super hiper. Cziken to się ceni ten porządek czyściutko i widać że sprzęt nie byle jaki. Tylko troszke niebezpiecznie tak miedzy garażami. Napewno kiedys zaglądne w tamte strony ale jak bede miał spowrotem FireBlade. Kurcze aż miło sie patrzy na taki sprzęt heh. Pozdrawiam . Myśle że na brak pracy nie bedziesz narzekał.