Znowu tragiczny wypadek z udziałem motocyklisty
-
czarny919
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33 99r.
- Rok produkcji: 1999
- Guliver
- Motocykl: była sc50, jest sc57b
- Rok produkcji: 2007
U nas w lubelskiem sezon zaczął się nie najlepiej. Pierwszy weekend wiosenny i już nieszczęście 
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /879168991
Także z głową koledzy żeby tyle samo wyjazdów ile powrotów. Trzeba brać pod uwagę stan nawierzchni, to że trochę się odzwyczailiśmy od jazdy na moto oraz że kierowcy innych pojazdów zapomnieli że motocykliści znowu są na drogach. Ale przede wszystkim rozwagi z zdrowego rozsądku życzę.
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /879168991
Także z głową koledzy żeby tyle samo wyjazdów ile powrotów. Trzeba brać pod uwagę stan nawierzchni, to że trochę się odzwyczailiśmy od jazdy na moto oraz że kierowcy innych pojazdów zapomnieli że motocykliści znowu są na drogach. Ale przede wszystkim rozwagi z zdrowego rozsądku życzę.
-
fesk
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2002
Tak jak pisaliśmy w innym poście
jak walnie wiosna, to walnie do głowy
wiosna już zbiera swoje żniwa
Chłopaki jak się widzi takie zdjęcie, jak moto jest rozdupione:( to aż serce się kraja
A już jak ktoś zginie to jest to już katastrofa
Rodzice tego synka raczej nie wybaczą sobie tego do końca życia
to będzie dla nich niestety kara
[*]
Sam mam 954 i byłem na nim dopiero z 4 razy, ale po lekku ,,, po lekku narazie ... niestety to nie jest f3
i tu trzeba sie wykazać troche wiekszym mózgiem 
Chłopaki jak się widzi takie zdjęcie, jak moto jest rozdupione:( to aż serce się kraja
A już jak ktoś zginie to jest to już katastrofa
Rodzice tego synka raczej nie wybaczą sobie tego do końca życia
[*]
Sam mam 954 i byłem na nim dopiero z 4 razy, ale po lekku ,,, po lekku narazie ... niestety to nie jest f3
- nys
- Motocykl: CBR1000rr SC57B + XL600V
- Rok produkcji: 2006
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
[*] całe życie przed nią...tylko 20 lat...
Też dzisiaj latałem , mimo, że trochę przeziębiony jestem nie wytrzymałem ale po zimie i z chorobą czucie moto słabe - delikatnie sie przewietrzyłem i tyle. Uważajcie na siebie , dajcie sobie czas na rozruch po zimie i dojście do "formy" z zeszłego sezonu....Oby ten sezon był dla wszystkich pozytywny!!!
Też dzisiaj latałem , mimo, że trochę przeziębiony jestem nie wytrzymałem ale po zimie i z chorobą czucie moto słabe - delikatnie sie przewietrzyłem i tyle. Uważajcie na siebie , dajcie sobie czas na rozruch po zimie i dojście do "formy" z zeszłego sezonu....Oby ten sezon był dla wszystkich pozytywny!!!
- Guliver
- Motocykl: była sc50, jest sc57b
Pierwszy raz zginął na motocyklu ktoś kogo miałem okazję poznać. Ją poznałem tydzień przed wypadkiem. Trudno uwierzyć że w poprzedni weekend byłem u niej pod domem. To co mi zapadło w pamięci to jej uśmiech. To jak się cieszyła z nowo zakupionego motocykla. Nawet na nim siedziałem. W życiu nie przyszłoby mi do głowy że właśnie ta F4i sport ...
Dziewczyna miała w sobie to "coś". Nie często spotyka się takie kobiety.
Nie będę więcej nic na ten temat pisać bo po prostu nie wiem co mam powiedzieć. Lepiej czasami przemilczeć i uczcić pamięć o kimś chwilą przemyślenia.
Dziewczyna miała w sobie to "coś". Nie często spotyka się takie kobiety.
Nie będę więcej nic na ten temat pisać bo po prostu nie wiem co mam powiedzieć. Lepiej czasami przemilczeć i uczcić pamięć o kimś chwilą przemyślenia.