Marcin, a może rzuć okiem na Festinę, w Twoim budżecie do wyboru do koloru, a wg. mnie, całkiem przyzwoita firma, mam już 3 sztuki Festiny w różnych pułapach cenowych i jestem bardzo zadowolony.marcinSC33 pisze:Hej,
Podobnie rozglądam się za zegarkiem i zbieram informacje bo nie jestem wielkim znawcą.
Myślałem o kupnie FOSSILa za ok.600zł. Jednak ostatnio przypadkiem byłem z kumplem,
który się zna na zegarkach a właściwie trochę je również kolekcjonuje po zegarek dla niego
(padło na kolejnego w jego kolekcji Frederique Constanta) i trochę namieszał mi w głowie.
W jednej z Rzeszowskich Galerii w salonie sprzedawca przedstawił mi Atlantica taki bardziej
elegancki model z mechanizmem automatycznym po rabatach za 1100zł (bardzo podobny
do tego: http://luxtime.pl/pl/p/Zegarek-ATLANTIC ... 1.65G/6398).
Dla mnie również jest to górna granica cenowa i się zastanawiam teraz.
Ja szukam czegoś bardziej eleganckiego niż sportowego więc nie wiem czy w sportowym
stylu z mechanizmem automatycznym znajdziesz za taką kasę.
Jedno co jeszcze mi kumpel nagadał to żeby zwrócić uwagę aby szkło było szafirowe.
pozdro
Zegarek - pomoc w wyborze
-
Juras
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: GSXR K8
- Rok produkcji: 2008
Re: Zegarek - pomoc w wyborze
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
co takiego jest w tym g shocku ze kosztuje 3 tys zl ? i do czego Tobie do wykorzystania? jest taki wielki ze pod kombi i rekawiczki nie wejdzie pewnie
kurde za siuraka nosiłem zegarków kupa ciekawe czy kiedyś dorosnę żeby sobie coś kupić może nadejdzie to za parę lat
kurde za siuraka nosiłem zegarków kupa ciekawe czy kiedyś dorosnę żeby sobie coś kupić może nadejdzie to za parę lat
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Juras,
Dziękuję za poradę. Pooglądam zegarki Festiny może akurat
Maciekx
Jak to mawiają "zegarek jest jedyną biżuterią dla mężczyzny"
Sam nie myślałem , że się nakręcę ale chyba nadszedł czas żeby sobie sprawić jakiś.
Też ciekawy jestem czemu ten G-Shock jest taki drogi ... napiszecie ?
Tutaj moje laictwo wychodzi więc się nie zrażajcie.
pozdro
Dziękuję za poradę. Pooglądam zegarki Festiny może akurat
Maciekx
Jak to mawiają "zegarek jest jedyną biżuterią dla mężczyzny"
Sam nie myślałem , że się nakręcę ale chyba nadszedł czas żeby sobie sprawić jakiś.
Też ciekawy jestem czemu ten G-Shock jest taki drogi ... napiszecie ?
pozdro
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Dlaczego? Bo to najnowszy model tzw. swiezynka. Jak ze wszystkim i w każdej dziedzinie.
Ten zegarek ma automatyczna synchronizację z zegarem atomowym, szkło szafirowe, baterie solarna, czujniki typu barometr, wysokosciomierz, termometr, kompas, normalka czyli stoper, timer, 5 alarmów. Do tego najwyższą wodoszczelność 200m, system antywstrzasowy. Ma 6 lat gwarancji, dzięki tymi wszystkim funkcjami jest bezobslugowy. Nie trzeba przy Nim nic robić, a do tego jest najdokladniejszym czasomierzem. Pewnie jeszcze o czymś zapomniałem ;D
Jest piękny, duży i wygodny
To model który ją mam to dokładnie Casio G-Shock GWG-1000 1AER tzw. mudmaster.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Ten zegarek ma automatyczna synchronizację z zegarem atomowym, szkło szafirowe, baterie solarna, czujniki typu barometr, wysokosciomierz, termometr, kompas, normalka czyli stoper, timer, 5 alarmów. Do tego najwyższą wodoszczelność 200m, system antywstrzasowy. Ma 6 lat gwarancji, dzięki tymi wszystkim funkcjami jest bezobslugowy. Nie trzeba przy Nim nic robić, a do tego jest najdokladniejszym czasomierzem. Pewnie jeszcze o czymś zapomniałem ;D
Jest piękny, duży i wygodny
To model który ją mam to dokładnie Casio G-Shock GWG-1000 1AER tzw. mudmaster.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Yamaha R1 RN22 !