montaż demontaż zadupka
- szeryf
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: k9 1000
- Rok produkcji: 2009
- Tylik
- Motocykl: Bmw S1000 RR
- Rok produkcji: 2010
- ferdas
- Motocykl: 1000rr sc57a
- Rok produkcji: 4
Tylik, zdjęcie od spodu proszę 
tomekn, chodzi o to że malowanie sobie zmieniłem i boję się tak naciągać tego plastyku, niby nic się stać nie powinno ale co ja dotknę plastykowego to złamię więc wolę niewidoczną część przed czasem obciąć niż lamać coś co mnie kosztowało mase pieniędzy i co będzie widać
tomekn, chodzi o to że malowanie sobie zmieniłem i boję się tak naciągać tego plastyku, niby nic się stać nie powinno ale co ja dotknę plastykowego to złamię więc wolę niewidoczną część przed czasem obciąć niż lamać coś co mnie kosztowało mase pieniędzy i co będzie widać
- Tylik
- Motocykl: Bmw S1000 RR
- Rok produkcji: 2010
Na tym wszystko widać, nie chce mi się specjalnie rozbierac ogonu i foty robic
ucinasz tylko ucho ktore odstaje poza obrys - ale bez przesady jak na zalaczonym foto
ucinasz tylko ucho ktore odstaje poza obrys - ale bez przesady jak na zalaczonym foto
- Ci użytkownicy podziękowali Tylik za ten post:
- Anonymous
-
cichy999
- Motocykl:
no może ja jestem głąbem ale tez musialem zdemontowac zadupek bo mialem oberwany jeden uchwyt mocowania lampy.to naprawilem lecz przy zakladaniu oberwalem od wlotu powietrza z lewej strony wiec bilans ujemny
podobno trzeba zalozyc najpierw lewą stronie a ja zakladalem od prawej.Dodam ze owiewka orginalna ,nie wiem jaki sposob mieli monterzy z Hondy ale musieli jakis miec bo tak sie meczyc jak my sie meczymy to raczej coś nie teges
- Koczis
- Motocykl:
Ja tam nie wiem gdzie Wy macie problem. Kilka razy zdejmowałem już ogon i nic nie mam poprzycinane. Owszem łatwo nie jest, ale bez przesady. Tak jak ktoś napisał. Mocno odchylić i najdzie.
Ja staję za moto, nakładam najpierw lewą stronę, potem prawą i na koniec całość trzeba jeszcze dosunąć na miejsce o jakieś 5cm do przodu, aby zaczepy były na swoim miejscu.
Ja staję za moto, nakładam najpierw lewą stronę, potem prawą i na koniec całość trzeba jeszcze dosunąć na miejsce o jakieś 5cm do przodu, aby zaczepy były na swoim miejscu.
- ferdas
- Motocykl: 1000rr sc57a
- Rok produkcji: 4
Tylik, chodzi mi o zdjęcia jak wszystko jest złożone w całość czy nie widać tego braku gdzieś , proszę o zdjęcie od spodu jak zadupek masz w całości,
ja dalej powtarzam że boję się że przez nie umiejętne naciąganie uszkodze nowy lakier który kosztował mnie dużo pieniędzy i dla tego kabinuje nad uproszczeniem sposobu montażu
ja dalej powtarzam że boję się że przez nie umiejętne naciąganie uszkodze nowy lakier który kosztował mnie dużo pieniędzy i dla tego kabinuje nad uproszczeniem sposobu montażu
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
- Rok produkcji: 2001
- jony
- Motocykl: SC28,SC33,SC57b,CR250, SC59/08, SC59/2012
- Rok produkcji: 2012
- Samochód: A5