III SPOTKANIE FANÓW FIREBLADE & FRIENDS 2013
- Wściekła
- GIRL

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
a może coś nad Morzem, w Górach?
od 2 lat jest okolica centrum:)
Może 3 cie niech Tytus zorganizuje:)? on ma zawsze dobre pomysly,i cos z Torem pewnie by ogarnal
od 2 lat jest okolica centrum:)
Może 3 cie niech Tytus zorganizuje:)? on ma zawsze dobre pomysly,i cos z Torem pewnie by ogarnal
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
Yarson Ty więcej piany bijesz niż działasz, więc może się nie udzielaj w tym temacie... ?
2 lata temu na mazury jak lecieliśmy to krzyczałeś: działka, morze a potem się nie pojawiłeś, w ub,. roku spamowałeś paradami i konkursami a wpadłeś na 3 bezalkoholowe i uciekłeś do domu na dobranockę... daj spokój lepiej, bo szkoda tego czytać....
Rozmawialiśmy z wieloma osobami i w góry nikt z morza nie przyjedzie i odwrotnie a chcemy mieć dobrą frekfencję...
2 lata temu na mazury jak lecieliśmy to krzyczałeś: działka, morze a potem się nie pojawiłeś, w ub,. roku spamowałeś paradami i konkursami a wpadłeś na 3 bezalkoholowe i uciekłeś do domu na dobranockę... daj spokój lepiej, bo szkoda tego czytać....
Rozmawialiśmy z wieloma osobami i w góry nikt z morza nie przyjedzie i odwrotnie a chcemy mieć dobrą frekfencję...
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
to przypomnij sobie 2 lata temu na 1 spotkanie, ze z chlopakami Emge sie spielismy i dalismy z siebie duzo... Sama mowilas ze super impreza:)
a rok temu to wiesz, malo osob nic ciekawego, CENZURA na plecaku mialem, i mecz z Ruskimi byl...
a PArady i konkursow nie chciliscie..
ja pisalem,jak sobie poszukasz, ze 1 ogarnelismy my caly, 2gi niech ktos od podstaw inny robi...
ja mysle ze Fabiq z Tytusem III spotkanie ogarna i bedzie najlepiej
i nie wyzywaj sie tutaj na forum:)
[ Dodano: Pią Gru 28, 2012 10:35 am ]
a i lep[iej 3 bezalkogholowe, a dotrzymac slowa i sie spotkac, niz zrobic jak reszta i wcale sie nie pojawic
Morze,dzialka..Zapraszalem was, wy na mazury polecieliscie, ja nad Morze, to wcyzm problem?
a rok temu to wiesz, malo osob nic ciekawego, CENZURA na plecaku mialem, i mecz z Ruskimi byl...
a PArady i konkursow nie chciliscie..
ja pisalem,jak sobie poszukasz, ze 1 ogarnelismy my caly, 2gi niech ktos od podstaw inny robi...
ja mysle ze Fabiq z Tytusem III spotkanie ogarna i bedzie najlepiej
i nie wyzywaj sie tutaj na forum:)
[ Dodano: Pią Gru 28, 2012 10:35 am ]
a i lep[iej 3 bezalkogholowe, a dotrzymac slowa i sie spotkac, niz zrobic jak reszta i wcale sie nie pojawic
Morze,dzialka..Zapraszalem was, wy na mazury polecieliscie, ja nad Morze, to wcyzm problem?
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- marcel
- Motocykl: Honda CBR 900rr
- Rok produkcji: 1996
Częstochowe to się zrobi w osobnym temacie byłem w tym sezonie na 11 maszyn ze stolicy
A co do miejsca w BORKACH popatrzcie tematy np na forum motocyklistów juz kilka lat tam się spotykaja co roku we wrześniu bo znaleźć miejscówkę nie problem problem się zacznie jak bedzie picie i halas bo w wielu ośrodkach cenia sobie ciszę nocną
Przekonałem sie na kilku zlotach samochodowych że łatwo nie bylo
A co do miejsca w BORKACH popatrzcie tematy np na forum motocyklistów juz kilka lat tam się spotykaja co roku we wrześniu bo znaleźć miejscówkę nie problem problem się zacznie jak bedzie picie i halas bo w wielu ośrodkach cenia sobie ciszę nocną
Przekonałem sie na kilku zlotach samochodowych że łatwo nie bylo
- redjac
- Motocykl: cbr954, Husky Te 610 SM ;)
- Rok produkcji: 2002
Miejsce dobre...w zeszłym roku wygrała moja propozycja podpowiedziałem bo mi pasowało;) a zalew pasuje jeszcze bardziej:)) brawo dla pomysłodawcy
W tym teranie organizuje się cyklicznie zlot miejscowej bandy więc gdyby pogadać może udostępniliby działkę z domkiem ale warunki lekko spartańskie więc chyba lepiej zainwestować trochę kaski...choć działka dobra i można różne konkursy wymyślać nawet na moto ale ostrzegam jazda po boisku football
Skusiłem się i choć paciaka nie było to teraz wiem że nie jest to takie łatwe hehe
Pozdro niech temat się rozwija tylko plis nie drapmy się bo nie będzie po co się spotykać...Chyba że jakieś MMA
W tym teranie organizuje się cyklicznie zlot miejscowej bandy więc gdyby pogadać może udostępniliby działkę z domkiem ale warunki lekko spartańskie więc chyba lepiej zainwestować trochę kaski...choć działka dobra i można różne konkursy wymyślać nawet na moto ale ostrzegam jazda po boisku football
Skusiłem się i choć paciaka nie było to teraz wiem że nie jest to takie łatwe hehe
Pozdro niech temat się rozwija tylko plis nie drapmy się bo nie będzie po co się spotykać...Chyba że jakieś MMA