dodam, że czasami jak chcę szybko ruszyć od najmniejszych obrotów to do jakiś 2/2.5tyś jest lekkie zdławienie i dopiero później zaczyna sie pieekło
Licznik oszukuje. / Rezerwa
-
Maly929
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
niestety nie posiadam kabla od pc
więc pozostaje tylko hamowania ? 
dodam, że czasami jak chcę szybko ruszyć od najmniejszych obrotów to do jakiś 2/2.5tyś jest lekkie zdławienie i dopiero później zaczyna sie pieekło
podkreślam słowo czasami tylko występuje takie zdławienie do tych 2/2.5tyś
więc nie wiem czemu tak jak
może przez pc? a może świece do wymiany ? na przysłowiowym ' luzie ' obrotomierz lubi skakać od 1tyś do 1.1/1.2tyś 
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
kłania sie czyszczenie i regulacja zaworu egvc
- Ci użytkownicy podziękowali wiertło za ten post:
- Anonymous
Oddam nerkę za cbr :)
panowie jakieś info odnośnie tej rezerwy ? wie ktoś coś ? co może być przyczyną zapalania się rezerwy po około 10/15sec ? w baku mam 1.5h paliwka dla sprawdzenia i gdy ' żydek ' już załapie to będzie zapalał się zaraz po przekręceniu kluczyka, lecz gdy odczekam jakieś 5 min i znów będę chciał przekręcić kluczyć to objaw będzie taki sam jak na początku czyli zapali sie po 10/15sec
Pzdr
Pzdr
-
mario 12
- Motocykl: honda cbr929/cbr600f3/xt600
- Rok produkcji: 2001
Oj tam czepiasz sie pierdół,najważniejsze ze sie zapala,tak poprostu jest ze działa to na troche innej zasadzie jak działanie cepa i nie musi zaraz po przekręceniu kluczyka zaswiecic sie rezewa.U mnie jest tak samo,czasami swieci sie rezerwa a jak za jakis czas odpale moto zgasnie i jak nim juz rusze to sie po chwili zapala.Ale na twoim miejscu nie dopuszczałbym do sytuacji gdzie w baku zostaje litr paliwa,zatrzesz pompkę i wiadomo na dnie zawsze jest jakis syf i nie ma co jezdzic do 0.tak niski stan paliwa tez moze wpływac na złą prace motocykla,gasniecie itp. 
mario
wiertło, pobawiłem się exupem dziś ( 3/4h )
na początku było takie buczenie później cykanie na tych linkach
troszkę popuściłem je i jest kompletna cisza, moto chodzi dużo lepiej
jeszcze pasuje troszkę pobawić się egcv lecz mi już skończyła się cierpliwość do tego dziadostwa
teraz jak się rozreguluje to prawdopodobnie usunę go i zestroję odpowiednio pc ;P