Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
-
hoffi
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CB 1000R
- Rok produkcji: 2009
Re: Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
Podjechałbym gdyby nie fakt, że mam do Ciebie prawie 500km...
- dominiq
- Motocykl: Honda SC 57b
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
Chlopy w poniedzialek smigam do wloch po sc57, jak ktos jest zainteresowany to stoi jeszcze wypasiony repsolik do kupienia i kilka innych sztuk, jak by co piszcie dzwoncie tel. 693-361-254. Pozdro!!
Ktoś coś wie na ten temat?
http://olx.pl/oferta/motocykl-honda-cbr ... ad2bee906d
Znacie może ten temat? Coś możecie powiedzieć?
Znacie może ten temat? Coś możecie powiedzieć?
- szeryf
- Motocykl: k9 1000
- Rok produkcji: 2009
jak dla mnie ktos kto jezdzi z takim ogonem usranym oklejonym ,tylnia opona zmasakrowana to o caly motocykl nie dba i nie jest wart 20 kola a co dopiero 22. jak chcesz sc57b w repsolu to kumpel sprowadzil ze szwajcari od pierwszego wlasciciel ,przeglady co 4 i 6 tys od zerowego przebiegu do teraz czyli 24,dodatki za 10kola,2 kluczyki ,wydech akrap,quick shifter,wyswietlacz biegow, stomp gripy,sportowa szyba i inne ,uszkodzona byla czasza i boczek ,beda wymienione i motocykl bedzie zarejestrowany cena 22tys.bedzie gotowy na koniec przyszlego tygodnia.prawdopodobnie nie bedzie w ogole wystawiany na allegro
A zamiana na 600 rr hannsprre plus dopłata z mojej strony wchodzi w gre??? Za ta repsolke oczywiście 
- dominiq
- Motocykl: Honda SC 57b
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
Niestety We Włoszech pozmieniały sie przepisy i przywieźć moto to wielka sztuka, tak wiec z wielkim szczęściem udało mi sie przyprowadzic moto dla siebie ale nic więcej, a sztuki zacne stoją... Pozdr!dominiq pisze:Chlopy w poniedzialek smigam do wloch po sc57, jak ktos jest zainteresowany to stoi jeszcze wypasiony repsolik do kupienia i kilka innych sztuk, jak by co piszcie dzwoncie tel. 693-361-254. Pozdro!!
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
Zna ktoś osobiście tego łupka ? http://olx.pl/oferta/sprzedam-honda-rr- ... 3ZoWF.html
Ziom chce to kupić ale go ostrzegam ,że to nie będzie okazja,chyba,że sprzedaż do sprzedawcy to tak
Ziom chce to kupić ale go ostrzegam ,że to nie będzie okazja,chyba,że sprzedaż do sprzedawcy to tak
Z Rzeszowa się moto nie kupuje
Jeśli to jest rocznik 2004 to malowanie albo owiewki i cała reszta są od innego... Repsole wychodziły tylko w latach nieparzystych. Cena jak za darmo więc pytanie dlaczego... Chodź po zdjęciach widać, że kombinowana...
- Martin.B.M.
- Kontakt:
Tyle to wiem,myślałem ,że ktoś ją zna ,widział na żywo. Wiadomo za 9k rr to mało realna że będzie cała ok ,to właśnie tłumaczę ziomalowi. 
- Kazik929
- Motocykl: pc25>sc57b>rj11>sc59>?
- Rok produkcji: 2012
Jeżeli aktualne to mogę podjechać,obadać.
- Ci użytkownicy podziękowali Kazik929 za ten post:
- Martin.B.M.
- Martin.B.M.
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za pomoc ale kolo już w @ okazał się istnym bez mózgiem więc ziom się daruje tą igłę.Kazik929 pisze:Jeżeli aktualne to mogę podjechać,obadać.