Przywitaj się tutaj!
-
piotrek954
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Witam wszystkich. Od dawna przeglądam forum..ale dopiero teraz nadszedł ten czas..
od około miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem długo wyczekiwanej 954. miala byc w innym malowaniu,
ale jak wiadomo życie płata nam różne figle-i... jest żółta;) Jak tylko sciagne gips z ręki to wrzuce zdjęcia hani. pozdrawiam, szerokości. lwg
od około miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem długo wyczekiwanej 954. miala byc w innym malowaniu,
ale jak wiadomo życie płata nam różne figle-i... jest żółta;) Jak tylko sciagne gips z ręki to wrzuce zdjęcia hani. pozdrawiam, szerokości. lwg
Albo Honda, albo Suzuki.
-
czester321
- Motocykl: sc44 929
- Rok produkcji: 2000
Witam, mam na imię Piotrek jestem z Nowego Sącza, studiuję w Krakowie i od 2 tygodni jestem posiadaczem 929, wcześniej przez rok jeździłem na R6 i od 13 roku życia na "drobniejszych sprzętach"
na forum trafiłem już parę wiosenek temu jednak nie posiadając żadnego "bladego" nie widziałem potrzeby się rejestrować, teraz to już inna sprawa 
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!