znajomy holender z pracy dal mi zrobic rundke fakt motorek fajnie sie zbiera ale jakos az tak szałowo do mnie nie przemowil. I zdecydowalem ze łykne albo 929 albo 954 o 929 juz czytalem i pytalem a o 954 chcialbym znowu czegos sie dowiedziec bo czytalem gdzies ze tłoki lubily sie sypac z silnikami problemy itd itd wiec w opinie przestalem wierzyc lepiej pytac tych co je maja i wiedza co za piecem gra
doradzil by ktos cos na ten temat ????
Honda RR pisze:no i wkoncu mialem okazje polatac na cbr 1000rr sc57znajomy holender z pracy dal mi zrobic rundke fakt motorek fajnie sie zbiera ale jakos az tak szałowo do mnie nie przemowil. I zdecydowalem ze łykne albo 929 albo 954 o 929 juz czytalem i pytalem a o 954 chcialbym znowu czegos sie dowiedziec bo czytalem gdzies ze tłoki lubily sie sypac z silnikami problemy itd itd wiec w opinie przestalem wierzyc lepiej pytac tych co je maja i wiedza co za piecem gra
doradzil by ktos cos na ten temat ????
Honda RR pisze:no i wkoncu mialem okazje polatac na cbr 1000rr sc57znajomy holender z pracy dal mi zrobic rundke fakt motorek fajnie sie zbiera ale jakos az tak szałowo do mnie nie przemowil.
zdecydowanie malutka mi się wydaje po za tym nie daje mi tej przyjemności z jazdy co moim 1000
więc jakbym miał wybierac bo mam porownanie to tylko sc57b
Co do 929 lub 954 nic się nie wtypowiem bo nie miałem styczności z tym moto ale też kiedyś myślałem o 929 lub 954 lecz ostateczna decyzja była że z F3 przesiadam się tylko na sc57b i to był bardzo udany wybór bo jestem niezmiernie zadowolony

cacy pisze:Przesiadłem się z 600rr na sc57b i szczerze mówiąc różnica nie jest powalająca. 1000rr jest wygodniejsza ale jeśli chodzi o moc szału niema.
latałem na wielu innych modelach i nie mam żadnych zastrzeżeń.
cacy pisze:Przesiadłem się z 600rr na sc57b i szczerze mówiąc różnica nie jest powalająca. 1000rr jest wygodniejsza ale jeśli chodzi o moc szału niema.
Porównywanie 600 do 1000
Niestety nie może poderwać na koło z gazu tego swojego zrywnego gixa
Nie wnikam, może nie umie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości