Przywitaj się tutaj!
- daniello22
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: ******
- Rok produkcji: 0
-
STING
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2000
Witam
WITAM WSZYSTKICH :roll: Od ok.2 miesiecy stałem sie nabywca 929 8).Za duzo sie nia niestety nie nacieszyłem moze miałem z 2-3 jazdy .Nieraz przegladam sobie forum, w koncu postanowiłem sie przywitac.Na imie mam Maciek mieszkam w małej miescinie na podkarpaciu.Mam nadzieje ze zima szybkooo minie :twisted: .Pozdrawiam.
-
Jacek
- Motocykl: CBR 929
Witaj!
Bardzo dobry wybor
ten motocykl ma wszystko co miec powinien , na drobne mankamenty przymykam oko bo ktora maszyna ich nie ma . Bedziesz zadowolony , ja swoja 929 zostawilem na kolejny, trzeci sezon co u mnie jeszcze nigdy sie nie zdarzylo a jest to 8my lub 9ty motocyl .
Pozdrawiam i zazdroszcze karpackich winkielkow
---
Jacek FireBlade '01
Bardzo dobry wybor
Pozdrawiam i zazdroszcze karpackich winkielkow
---
Jacek FireBlade '01
Jacek
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
Witaj w klubie zakochanych w "Bladych".
Hondy Fireblade katapultują do przodu jak pocisk, są szybkie, piękne i dają niesamowite wrażenia których nie jest się w stanie opisać. To rzecz która każdego uzależni, na zawsze. Moc czyni z nich maszyny "niszczące" wszystko co porusza się na lądzie, w odpowiednich rekach dają przeżycia ktorych nie zapomnisz do konca zycia-niestety czasem te wrażenia ponosza "jeźdzca", gdzies daleko a maszyna staje sie przeklenstwem. Ku przestrodze
Hondy Fireblade katapultują do przodu jak pocisk, są szybkie, piękne i dają niesamowite wrażenia których nie jest się w stanie opisać. To rzecz która każdego uzależni, na zawsze. Moc czyni z nich maszyny "niszczące" wszystko co porusza się na lądzie, w odpowiednich rekach dają przeżycia ktorych nie zapomnisz do konca zycia-niestety czasem te wrażenia ponosza "jeźdzca", gdzies daleko a maszyna staje sie przeklenstwem. Ku przestrodze