Przywitaj się tutaj!
- Puciaty
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
- Rok produkcji: 2000
Witam forumowiczów:)
Poszukuję 929 do stunt'u i na początek mam pytanko co do pewnego egzemplarza na alledrogo:) Forum czytane przeze mnie już jakiś czas. Jak już zakupie maszynę to po ogarnięciu motocykla coś się skrobnie ciekawego na forum:)
pozdro
Poszukuję 929 do stunt'u i na początek mam pytanko co do pewnego egzemplarza na alledrogo:) Forum czytane przeze mnie już jakiś czas. Jak już zakupie maszynę to po ogarnięciu motocykla coś się skrobnie ciekawego na forum:)
pozdro
NigdyNiePozwólAbyStrachWyeliminowałCięZdalszejGry
Witam, jestem Michał, mieszkam w Sosnowcu, doświadczenia z moto mam dość niewielkie, mój ostatni moto to MZ 250 jakieś 10 lat temu, od zeszłego sezonu szukam coś dla siebie, zacząłem od pojemności 600 a dokładnie fazerka, ale jak siadłem, to jakoś dziwnie mały był ten moto (mam 188 wzrostu), więc poszperałem trochę na necie, byłem na zlocie (mój pierwszy
) i postanowiłem zakupić 954. Jeszcze raz serdecznie witam
witam wszystkich
siema
mam na imie Łukasz jestem z okolic warszawy, doswiadczenie na moto malutkie. jestem posiadaczem bladego cbr 929rr.
Pozdrawiam
mam na imie Łukasz jestem z okolic warszawy, doswiadczenie na moto malutkie. jestem posiadaczem bladego cbr 929rr.
Pozdrawiam
Łukasz