Co byś dodał,zmienił lub usunał z forum/strony/galerii?
- Tytus
- Administrator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Marsjan
- Motocykl: CBR 1000RR
- Rok produkcji: 0
Przeglądanie forum
Czy trzeba się logować żeby czytać posty??? To trochę bez sensu.
A może ja tylko tak mam.
A może ja tylko tak mam.
- daniello22
- Motocykl: ******
Spoko, tak tylko z ciekawosci pytalemTytus pisze:nie ma mozliwosci bo zablokowalem ta opcje Jak ktos chce usunac zdjecia to niech powie to to zrobie
Ja tez tak mam, ale dzieki takiemu rozwiazaniu mozna zyskac nowych czlonkow tego forum. Zaloguje sie raz, zobaczy jaka zejebista stronka i juz z nami zostanie.... :twisted:Marsjan pisze:Czy trzeba się logować żeby czytać posty??? To trochę bez sensu.
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
Dobrze ze to ktos napisal bo po ostatniej zmianie zapomnialem przelaczyc by mozna niezalogowanym czytac forum... teraz powinno dzialac.Marsjan pisze:Czy trzeba się logować żeby czytać posty??? To trochę bez sensu.
Uzytkownicy niezalogowanie moga tylko przegladac tematy i czytac posty - inne "udogodnienia" wylacznie dla zarejestrowanych!
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
Rozwala mnie takie podejście do sprawy....woojtas pisze:to forum jest do dupy sprawdz sobie forum suzuki dr np. jest 1000 razy lepsze z tego nic niewiesz musisz whuj czasu siedziec i nieodpisza ci nic konklretnego amatorzy
Tytus wkłada w to forum mase swojej pracy, czasu i serca. Robi to po to by miłośnicy fajerów mogli dowiedzieć się czegoś nowego, ważnego, uzyskać pomocy czy poszukiwanych informacji na temat swoich motocykli. Ty również trafiłeś tutaj, bo potrzebowałeś pomocy a Twój post nie pozostał bez odpowiedzi. Chłopaki napisali Ci co chciałeś wiedzieć, więc nie rozumiem dlaczego się czepiasz i obrażasz użytkowników. To forum jest bardzo ciekawym i potrzebnym miejscem w sieci a admin odwala kawał dobrej roboty i należy się mu za to szacunek a nie taka płytka bezpodstawna krytyka.
Lodzia, ma rację, strona jest wypasiona na maxa a jak Ci sie tak bardzo nie podoba to mykaj stąd
Franek mój to jest to, kocham go!
- kubahsb
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
wracajac do tematu
CO BYM ZMIENIL.
Moja skromna wizja jest takowa aby SHOUTBOX byl na STRONIE fireblade.pl a nie na forum. W WIDOCZNYM MIEJSCU np. w zamian za tabelke ''ostanio zarejestrwoani''
rowniez mozna gdzies tam u gory na STRONIE. wcisnac odnosnik do CHAT'a . bo jedynie nieliczni maja WIEDZE na temat jego istnienia !
ogolnie strona i forum - mimo ze nie mega uporzadkowana to swojska i bardzo potrzebna - mnie sie podoba.
Naleza sie gratulacje dla Tytusa i podziekowania za czas jaki na nia poswieca do CENZURA...
CO BYM ZMIENIL.
Moja skromna wizja jest takowa aby SHOUTBOX byl na STRONIE fireblade.pl a nie na forum. W WIDOCZNYM MIEJSCU np. w zamian za tabelke ''ostanio zarejestrwoani''
rowniez mozna gdzies tam u gory na STRONIE. wcisnac odnosnik do CHAT'a . bo jedynie nieliczni maja WIEDZE na temat jego istnienia !
ogolnie strona i forum - mimo ze nie mega uporzadkowana to swojska i bardzo potrzebna - mnie sie podoba.
Naleza sie gratulacje dla Tytusa i podziekowania za czas jaki na nia poswieca do CENZURA...
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
WG.mnie--niepotrzebne jest to okno z -0statnio zalogowanymi uzytkownikami--
--kogo to obchodzi, ze widzimy ,ze ostatnio zaresjestrowal się np:
-TOŁDI 89
-KIKI_FAJEREK929
- johny 1000.........ABSURD!!!!!!!!!
na to miejsce najlepiej sie nadaje własnie SHOUTBOX....heh albo reklama mojej firmy www.aero-gun.pl 8)
Wywalic to okno z ostatnimi zarejestrowanymi..--moj apel!!!!!!
--kogo to obchodzi, ze widzimy ,ze ostatnio zaresjestrowal się np:
-TOŁDI 89
-KIKI_FAJEREK929
- johny 1000.........ABSURD!!!!!!!!!
na to miejsce najlepiej sie nadaje własnie SHOUTBOX....heh albo reklama mojej firmy www.aero-gun.pl 8)
Wywalic to okno z ostatnimi zarejestrowanymi..--moj apel!!!!!!