Oceniamy ogłoszenia z internetu - wszystkie modele
-
kocorka
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 900
- Rok produkcji: 0
-
lukaszradom
- Motocykl: bylo 2x SC33 jest 1000RR
- Rok produkcji: 2006
- ryloo
- Motocykl: Cbr sc33 & CBR sc28 :)
- Rok produkcji: 1999
Jeżeli chodzi o to moto, to mogę powiedzieć,że sprzedaje ją znajomy. To co pisze jest prawdą, kupił od kolegi z chełma jeździł nią sezon. Kierowca z niego marny, gumy w jego rękach nie widziała, więcej jeździł z gówniarzami na skuterach niż z chłopakami na sportach hehee
Wskazówka na blacie w strefie czerwonego pola...
-
MłodY
- Motocykl: 1000 RR
Re: POMOC W OCENIE SC 57b
oglądałem dziasiaj to moto wg mnie nie warto jechać leżała na prawej stronie i na lewej chyba też po za tym silnik jakoś dziwnie pracuje dekiel prawy podmalowany i są wycieki czacha pęknięta i ogon ogólnie moto w ogóle nie ciekawelukaszradom pisze:http://otomoto.pl/honda-cbr-cbr-1000rr-2006-1000-rr-zarej-M3019634.html
zna ktos moze to moto co o tym sadzicie??
-
misiu129
- Motocykl: Honda CBR 1000RR HRC
lukaszradom, rozmawiałem z gościem przez tel i powiedział ze kupił moto tylko dla wydechu....załozyl ori i wystawił dalej do sprzedaży. a o tym ze poszła za 17 dowiedział się MłodY, bo spóźnił się z telefonem gdy była wystawiona poprzednio. jak widać tym razem zdążył na oględziny jednak nieudane z powodu stanu maszyny.
dla ścisłości pzypomne że pisze o tym moto http://otomoto.pl/honda-cbr-cbr-1000rr- ... 19634.html
dla ścisłości pzypomne że pisze o tym moto http://otomoto.pl/honda-cbr-cbr-1000rr- ... 19634.html
-
lukaszradom
- Motocykl: bylo 2x SC33 jest 1000RR
-
cookieman
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2002
niestety niemam fotek bo moto niejest nigdzie wystawione sprzedaje je znajomy znajomego
a ze nigdy niemialem cbr to niewiem czy warto opisze motocykl:
CBR 954 2002r owiewki zalotzone są niestety chińskie ale cała przeszłość moto jest znana przebieg około 48000km po wymianach płynów filtrów itp. dodatkowo amorek skretu skrócony wydech xenon chowana tablica i nowe opony bylem ogladac ze znajomym z serwisu ocenia motocykl technicznie na bdb cena za niego to 12500 czy za taka cene warto (sorki za lamerskie pytanie ale do tej pory latalem suza sciagnieta z wloch i nieorietuje sie w cenach 954) z góry dzięki za odpowiedzi
a ze nigdy niemialem cbr to niewiem czy warto opisze motocykl:
CBR 954 2002r owiewki zalotzone są niestety chińskie ale cała przeszłość moto jest znana przebieg około 48000km po wymianach płynów filtrów itp. dodatkowo amorek skretu skrócony wydech xenon chowana tablica i nowe opony bylem ogladac ze znajomym z serwisu ocenia motocykl technicznie na bdb cena za niego to 12500 czy za taka cene warto (sorki za lamerskie pytanie ale do tej pory latalem suza sciagnieta z wloch i nieorietuje sie w cenach 954) z góry dzięki za odpowiedzi
-
cookieman
wiem ze niekiedy sie trafiaja ale juz 4 ogladałem różne motocykle jak wszyscy twierdzili bezwypadkowe na szczescie najdalej odemnie szukalem 40km bo wszystkie moto co ogladalem to 1 gorszy od 2 a tu znam przeszłość motocykla i tez nieusmiecha mi sie jezdzic po moto 150km i znowu okaze sie wrak co mial czołówke z tiremerikson pisze:Za 13000 bywały niezłe sztuki na ale drogo więc 12500 w hinszczyznie ja wiem ale twój wybór
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
W sumie, z tego co piszesz, to moto pewne...cookieman pisze:wiem ze niekiedy sie trafiaja ale juz 4 ogladałem różne motocykle jak wszyscy twierdzili bezwypadkowe na szczescie najdalej odemnie szukalem 40km bo wszystkie moto co ogladalem to 1 gorszy od 2 a tu znam przeszłość motocykla i tez nieusmiecha mi sie jezdzic po moto 150km i znowu okaze sie wrak co mial czołówke z tiremerikson pisze:Za 13000 bywały niezłe sztuki na ale drogo więc 12500 w hinszczyznie ja wiem ale twój wybór
I Ma też amor , nowe oponki....
A Plastiki strasznie tragicznie wyglądają?
Juz było XXX razy wałkowane, że plastiki zawsze można zmienić itp.
Jak technicznie sprawny... to ja wiem czy warto się pałować i oglądać następne moto...
Ale wybór należy do Ciebie.
-
cookieman
właśnie o to chodzi że jak na chińskie plastiki są wyjątkowo dobrze spasowane i wyglądają nieźleSiwy_ryry pisze:W sumie, z tego co piszesz, to moto pewne...cookieman pisze:wiem ze niekiedy sie trafiaja ale juz 4 ogladałem różne motocykle jak wszyscy twierdzili bezwypadkowe na szczescie najdalej odemnie szukalem 40km bo wszystkie moto co ogladalem to 1 gorszy od 2 a tu znam przeszłość motocykla i tez nieusmiecha mi sie jezdzic po moto 150km i znowu okaze sie wrak co mial czołówke z tiremerikson pisze:Za 13000 bywały niezłe sztuki na ale drogo więc 12500 w hinszczyznie ja wiem ale twój wybór
I Ma też amor , nowe oponki....
A Plastiki strasznie tragicznie wyglądają?
Juz było XXX razy wałkowane, że plastiki zawsze można zmienić itp.
Jak technicznie sprawny... to ja wiem czy warto się pałować i oglądać następne moto...
Ale wybór należy do Ciebie.