Przywitaj się tutaj!
-
TomekWWL
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000rr
- Rok produkcji: 2006
-
Arkadius
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 0
Witam ;)
Jako że od jakiegoś czasu bywam na tym forum chciałbym się oficjalnie ze wszystkimi przywitać
Do tej pory jeździłem na CBR 600 F4 i po dość nieszczęśliwej kraksie na sam koniec sezonu (gość mi wymusił pierwszeństwo nie stając na STOPie) i kasacji moto pora się przesiąść na coś innego. Mi na szczęście nic się nie stało i poza stłuczeniami i niewielkim krwiakiem (ponoć niegroźnym) wyszedłem z tego bez szwanku. Teraz przymierzam się do 954 ^^ Co prawda moto już ambitne ale powoli powoli będę go oswajał
Więcej na temat sztuki którą się interesuję w dziale z oceną ogłoszeń wszystkich modeli.
Pozdrawiam i jeszcze raz CZEŚĆ wszystkim
Arek
Pozdrawiam i jeszcze raz CZEŚĆ wszystkim
Arek
-
Arkadius
- Motocykl: 954rr
Wszystkich użytkowników 954 jak i tych którzy są zorientowani w temacie zapraszam do pomocy tutaj http://forum.fireblade.pl/topics11/ocen ... 752,48.htm 
-
Pudzian
- Motocykl: sc57a
Pudzik wita
Korzystałem wcześniej z forum, jednakże wówczas chciałem się dowiedzieć co nieco o modelu, który mnie interesował, więc nie wiedziałem ile będę jeszcze korzystał z forum. Jednak wyszło tak, iż stałem się wlaścicielem modelu, o którym informacji szukałem, a ponieważ jeden z użytkowników napomniał, abym się tutaj przywitał, więc:
WITAM SERDECZNIE
Mówią mi Pudzik/Pudzian, pochodzę z pogranicza Śląska i Opolszczyzny, aktualnie studiuję AiR na PWR, jeżdżę 1000rr z 2004 roku, ponieważ motor, który kupiłem wymaga dopieszczenia, więc często będę się udzielał na forum w działach technicznych
Pozdrawiam!
WITAM SERDECZNIE
Mówią mi Pudzik/Pudzian, pochodzę z pogranicza Śląska i Opolszczyzny, aktualnie studiuję AiR na PWR, jeżdżę 1000rr z 2004 roku, ponieważ motor, który kupiłem wymaga dopieszczenia, więc często będę się udzielał na forum w działach technicznych