Teraz widze "sprawne kolektory"... ło matko!!!
Forumowy trol i oszust - robson1903
- ARNO
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900 RR, CBR 1100 RR
- Rok produkcji: 1997
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
Dawno mnie nie było
a tu takie jaja... Pamiętam jak kiedyś wystawiłem tutaj w giełdzie Slicka na tył w idealnym stanie za jakieś 200zł i pierwszy się odezwał nasz "handlarzyna", że za drogo ( z jakimiś tam cwanymi tekstami ). Oponę sprzedałem w kilka dni bo była tego warta ale niesmak wypowiedzi Robsona pozostał - on ma wszystko najtaniej
Widać cena u niego nie idzie w parze z jakością. Jak dla mnie to nikt nie musi go banować, widziałem jego tematy i teksty także ja i tak od takich ludzi nic nie kupuję a szukający "taniości" znajdą może w nim swego dilera.
[ Dodano: Nie Paź 30, 2011 5:12 pm ]
ARNO - fora to nie miejsca gdzie można każdemu ufać... nauczyło mnie tego aktywne udzielanie się tutaj przez dłuższy czas. Owszem poznałem kilku wartościowych ludzi (Cziken929, Szymekzx7rr, MateuszOzog, jarow) ale wiele razy też dostałem nauczkę,
że szkoda się zbytnio udzielać.
ARNO - fora to nie miejsca gdzie można każdemu ufać... nauczyło mnie tego aktywne udzielanie się tutaj przez dłuższy czas. Owszem poznałem kilku wartościowych ludzi (Cziken929, Szymekzx7rr, MateuszOzog, jarow) ale wiele razy też dostałem nauczkę,
że szkoda się zbytnio udzielać.
-
palik82
- Motocykl: honda cbr 900 (929)
- Rok produkcji: 2001
Nie ma sensu go banować, myślę że jak ktoś z forum będzie chciał coś kupić od niego to sprawdzi jakieś posty trafi na ten temat i wyciągnie wnioski.
Przecież jak kupujemy na alleg... czy innych podobnych stronach to czaimy na sprzedawcę i nawet jak ktoś ma 10.000 pozytywów to zazwyczaj czytamy te 5 czy 10 negatywów. chyba każdy tak robi?
Ja wiem że nic nie kupię od Robsona, jak widzę ten kolektor za 150 zł to mnie śmiech ogarnia, to dla mnie jest warte może 50zł. Zapewne gdyby klient obejrzał ten towar przed kupnem to by się nie zdecydował.
Przecież jak kupujemy na alleg... czy innych podobnych stronach to czaimy na sprzedawcę i nawet jak ktoś ma 10.000 pozytywów to zazwyczaj czytamy te 5 czy 10 negatywów. chyba każdy tak robi?
Ja wiem że nic nie kupię od Robsona, jak widzę ten kolektor za 150 zł to mnie śmiech ogarnia, to dla mnie jest warte może 50zł. Zapewne gdyby klient obejrzał ten towar przed kupnem to by się nie zdecydował.
coco jumbo i do przodu
- ARNO
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR 900 RR, CBR 1100 RR
- Rok produkcji: 1997
że szkoda się zbytnio udzielać.[/quote]
Masz racje Marcin ale wszyscy tutaj są bo mają wspólną pasję i nie powinno być takich sytuacji oraz ludzi widzących w tym szybki zarobek niewiadomo jakim kosztem.
Myślę jednak że tak jak Cziken napisał kiedyś trafi kosa na kamień
że szkoda się zbytnio udzielać.[/quote]
Masz racje Marcin ale wszyscy tutaj są bo mają wspólną pasję i nie powinno być takich sytuacji oraz ludzi widzących w tym szybki zarobek niewiadomo jakim kosztem.
Myślę jednak że tak jak Cziken napisał kiedyś trafi kosa na kamień
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
a moje zdanie jest takie jesli komuś nie ufam na tyle by kupić coś prosto z forum to proszę o aukcję,wysłanie paczki za pobraniem i dodatkowo sprawdzenie zawartości przy odbiorze proste i logiczne może stracę na przesyłce 10zł ale wiem co wezmę
powiem tak może nie wszystkim się to spodoba ale nie skreślajcie go do końca,bo czasami można kupić coś dobrego za dobra kasę,tylko bardziej uważajcie jak kupujecie,kilka takich akcji z towarem parę nieodebranych przesyłek to nie dość przesyłka w plecy to i za powrót paczki musiał by zapłacić i wtedy przestał by sprzedawać szajs
trochę ostrożności takie jest moje zdanie
podzielam zdanie ARNO na forum takie rzeczy nie powinny mieć miejscaARNO pisze:niestety szkoda że takie sytuacje się zdarzają szczególnie na forach gdzie powinno się ufać drugiej osobie a tu trzeba na WSZYSTKO uważać
powiem tak może nie wszystkim się to spodoba ale nie skreślajcie go do końca,bo czasami można kupić coś dobrego za dobra kasę,tylko bardziej uważajcie jak kupujecie,kilka takich akcji z towarem parę nieodebranych przesyłek to nie dość przesyłka w plecy to i za powrót paczki musiał by zapłacić i wtedy przestał by sprzedawać szajs
trochę ostrożności takie jest moje zdanie
-
mazi89
- Motocykl: 1000RR
- Rok produkcji: 2007
taaaaaak, emiel3 - powinniśmy go pocałować w czoło i przeprosić, bo przecież odpisał w temacie O_o
robsonie - za przeproszeniem tak p.i.e.r.d.o.l.i.s.z że ręce opadają.
mogłeś mu wysłać rurki co idą do kaloryfera bo przecież kolega je miał a Ciebie to j.e.b.i.e bo to nie twoje
tylko, że jak chłopak prosił Cie o foty to przez 2 tygodnie jakoś nie mogłeś zrobić zdjęć.
chyba się z c.h.u.j.e.m na głowy pozamieniałeś!
wszystko widać na foto.
mikro wgniecenie - hahahah
a o urwanym mocowaniu to już nie wspomnisz?
piszesz, że za pół ceny - zapłacił chłopak 150 zł a za 200 można ideały kupić....
piszesz, że jednorazowa akcja - a kask z lekkim przetarciem, wyżej wspomniany napęd?
wiesz czego Ci życze? - żebyś bicepsa51 spotkał w ciemnej ulicy.
jakże mnie roz(pierda)walają tacy ludzie jak Ty.
to co, że sprzedałeś 3 rzeczy na allegro i okazało się, że wszystko git jak z innymi lecisz w kulki...
ps. jaram się tym, że komuś z sikacza.peel obczaiłeś virażkę. spuer z ciebie motonita
robsonie - za przeproszeniem tak p.i.e.r.d.o.l.i.s.z że ręce opadają.
yhym, to jak nie napisałeś, że są nowe to upowaznia Cie to do wysłania takiego szrotu?Nikomu nie karzę kupować. Kupuje sie za pół ceny, a oczekuje się nówki. Nigdzie Soplowi nie pisałem że kolektory są nowe. Są sprawne - są. Nie sa jakieś pogniecione czy coś. Dostał kolektory za pół ceny i jeszcze marudzi.
mogłeś mu wysłać rurki co idą do kaloryfera bo przecież kolega je miał a Ciebie to j.e.b.i.e bo to nie twoje
tylko, że jak chłopak prosił Cie o foty to przez 2 tygodnie jakoś nie mogłeś zrobić zdjęć.
mikro wgniecenie?To jeszcze pretensje o mikro wgniecenie na jednym z kolektorów i o to że przetarty od spodu. Chyba niektórzy nie widzą jakie ludzie gówno czasami sprzedają za normalną cene. A tu za pół ceny i pretensje !
chyba się z c.h.u.j.e.m na głowy pozamieniałeś!
wszystko widać na foto.
mikro wgniecenie - hahahah
a o urwanym mocowaniu to już nie wspomnisz?
piszesz, że za pół ceny - zapłacił chłopak 150 zł a za 200 można ideały kupić....
piszesz, że jednorazowa akcja - a kask z lekkim przetarciem, wyżej wspomniany napęd?
wiesz czego Ci życze? - żebyś bicepsa51 spotkał w ciemnej ulicy.
jakże mnie roz(pierda)walają tacy ludzie jak Ty.
to co, że sprzedałeś 3 rzeczy na allegro i okazało się, że wszystko git jak z innymi lecisz w kulki...
ps. jaram się tym, że komuś z sikacza.peel obczaiłeś virażkę. spuer z ciebie motonita
- trauma
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2000
- Lukki
- Motocykl: CBR 600 F4i Sport
- Rok produkcji: 2001
Mnie osobiście to wszystko śmieszy co piszecie. Świadczy to o tym, że nie potraficie kupować używanych rzeczy. Robson dał dupy, ale ludzie, poprostu śmiech na sali, jesteście świadomi ceny przedmiotu i wiecie jak wygląda przeglądając zdjęcia danej rzeczy. Skoro nie jesteście pewni, co do stanu, to prosi się o więcej zdjęć albo wybiera sprawdzenie towaru przy odbiorze. Naprawdę, nie wiem w czym macie problem.
I nie zamierzam nikogo bronić, Robson nie zachował się fair ale to Wy kupujecie, nie on.
- Ci użytkownicy podziękowali Lukki za te posty (ilość 2):
- Max_929, robson1903
- Yosarian
- Motocykl: 1krr
- Rok produkcji: 2005
Czym innym jest kupowanie rzeczy używanej świadomie, a czym innym zatajanie przez sprzedającego jej faktycznego stanu. W cywilizowanym świecie (powinno) być tak, że sprzedawca firmuje swoją osobą/marką sprzedawaną rzecz, a nie kupiec uważa na każdym kroku, żeby go nie wyruchali. W PL dobrze wiemy, że to mrzonka i że trzeba się znać/uważać na wszystko żeby nie zostać łosiem