Na zdjęciu każdy moto jest super i piękny ,choć temu nawet na foto do piękności brakuje,że nie ma oryg kierunkowskazów,porysowana półka wahacz ,skaza na zbiorniku ,a ciekawe co jeszcze się na żywo zobaczy. Pamiętaj fotki to nie realia..Ale cena spoko.
Kolego za 14 sprzedalem 2 lata temu swoja 954 byla dorba, tylko do wymiany kosyzk sprzegla, i prawa boczna owiewka do malowania, i czacha popekana i cisnienie mialem... ale ja akurat jestem uczciwy, za 13 teraz to chce swoja 929 oddac w dobre rece, ale moto pewne i z gwarancja...
Stasiu czemu Cię nie znam z Łodzi ? Jak jesteś jutro dostępny to podjedź o 19 na PROFI serwis HONDY na włókniarzy jedziemy na obstawę to obczaję moto i napiszę że naprawdę warto!
Ale idealna tez wiadomo nie jest.. z silnikiem i 2 nie ma problemow
sepo
» 17 września 2011, 19:49
Ja za swoja w marcu dałem 13,5 tys. Ma przeletane 20 tys. Technicznie ok, zrobilem 3 tys (totalny brak czasu na jezdzenie ) i narazie nic sie nie dzieje. Wizulanie rysy na deklu i prawej owiewce i miala malowany bak. Mi to nie przeszkadza bo nie oczekiwałem igły w tej kasie, zresztą mam tendencję do niszczenia motocykli więc tym bardziej...