ja zrobiłem niewiele ponad 2500milfabiq pisze:ZłotyFireBlade, ile robisz rocznie? w marnym sezonie 6000 km x10 lat - 60000 km
robi ktos mniej niz 6000 rocznie? raczej watpie
Jakie macie przebiegi?
- sc-xxx
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA 954
- Rok produkcji: 2002
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
haha..dajecie sie nabrać
jak kupiłem swoją 3 lata temu we wrzesniu miała 22 tys -przy wymianie łozyska głowki ramy mechanik opowiedzial mi anegdote ,jak w lipcu cofał w tej 929 licznik z 45 tys na 20 tys
troche pobladłem
)koles robi korekty liczników w moto za 80-100zł)
ale moto oryginalny lak i stan igła to zapomnałem o sprawie teraz mam na liczniku 70 + tamte 23 tys km=93 tys km
zakładam sie z kazdym któremu jara sie alternator w 929, ze ma przebieg wiekszy niz 50 tys km
jak kupiłem swoją 3 lata temu we wrzesniu miała 22 tys -przy wymianie łozyska głowki ramy mechanik opowiedzial mi anegdote ,jak w lipcu cofał w tej 929 licznik z 45 tys na 20 tys
ale moto oryginalny lak i stan igła to zapomnałem o sprawie teraz mam na liczniku 70 + tamte 23 tys km=93 tys km
zakładam sie z kazdym któremu jara sie alternator w 929, ze ma przebieg wiekszy niz 50 tys km
- Kamil929
- Motocykl: Honda 929
- Rok produkcji: 2000
Śmieszne te wasze przebiegi
)
Ja mam 65+++ nie wiem ile tam jest czy 63 kupiłem jak miła 52 czy cos ponad 50 i altek lata cały i zdrowy
))) Moto zapier zdrowo pali pięknie po długim postoju coś trzeba więcej mówić ?? Honda:) Oczywiście przy sprzedaży zrobie licznik na średnią z allegro żeby większość sie cieszyła przebiegiem
)) Tyle w temacie ;d
Ja mam 65+++ nie wiem ile tam jest czy 63 kupiłem jak miła 52 czy cos ponad 50 i altek lata cały i zdrowy
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
hmmmm, ja mam quada kupilem nowego w salonie ma 2500 km i wiem ze tyle ma, mam tez auto ktore kupilem nowe w salonie i ma 110 tys km i wiem ze tyle ma, a moto kupilem od pierwszego wlasciciela i juz nie jestem pewien czy ma tyle co na liczniku bo cos dziwnie za malo do swojego rocznika, pomimo tego ze wiele rzeczy na to by wskazywalo - jak kupilem byly oryginalne klocki, naped ale jakos w przebieg i tak nie chce mi sie wierzyc bo wiem ile km zrobilem nawet malo jezdzac, chociaz biorac pod uwage fakt ze ledwo pojezdzilem i niektore rzeczy eksploatacyjne musialem wymienic takie jak lozysko glowki ramy czy lozyska w kolach, panewki w przednim zawiasie albo uszczelniacze w lagach albo lancuch rozrzadu ktory juz jest na wykonczeniu to jestem sklonny w przebieg na liczniku uwierzyc
jednak w niektorych przypadkach niski przebieg to jakas kpina, lancuch rozrzadu ktory jest do wymiany w motocyklu z 25 tys km? lozyska glowki ramy i podobne hmmmm... w 7-8 letnim motocyklu? sorry w bajki nie wierze
jednak w niektorych przypadkach niski przebieg to jakas kpina, lancuch rozrzadu ktory jest do wymiany w motocyklu z 25 tys km? lozyska glowki ramy i podobne hmmmm... w 7-8 letnim motocyklu? sorry w bajki nie wierze
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
Kamil929, tak tak jestem
jutro jedziemy na wyscig lodowy do kietlic
ale nie robmy tu off-topu
jakby co to PW
no wlasnie co maja te przebiegi wspolnego z motocyklem? ..... NIC
tyle juz sprzetow przezylem i tyle ogladnalem przed kupnem ze rece opadaja jaka ludzie maja niewiedze o tym czym jezdza
najlepsi sa ci co duzo gadaja a jak pozniej palcem pokazuje .. to .... to.... to ... to jakos tak dziwnie milkną i nie wiedza co powiedziec
panie na rame to ja mam ekspertyze ze prosta o prosze.... a czemu pan ekspertyze robil kiedy to motocykl ma dwa lata i nigdy nie lezal? yyyyyyyyyyyyy tak dla przyszlego wlasciciela zeby wiedzial co bierze .....
taaa....... albo zeby sie nikt do sadu nie fatygowal , bo przeciez ja juz szkode calkowita po wypadku dostalem, i jak ktos bedzie chcial lozysko glowki ramy wymienic to zobaczy ze osadzenie jest napawane.... masakra
a moto swiezynka, salonowka 10 tys przebiegu nawet nie ma
jakby co to PW
no wlasnie co maja te przebiegi wspolnego z motocyklem? ..... NIC
tyle juz sprzetow przezylem i tyle ogladnalem przed kupnem ze rece opadaja jaka ludzie maja niewiedze o tym czym jezdza
najlepsi sa ci co duzo gadaja a jak pozniej palcem pokazuje .. to .... to.... to ... to jakos tak dziwnie milkną i nie wiedza co powiedziec
panie na rame to ja mam ekspertyze ze prosta o prosze.... a czemu pan ekspertyze robil kiedy to motocykl ma dwa lata i nigdy nie lezal? yyyyyyyyyyyyy tak dla przyszlego wlasciciela zeby wiedzial co bierze .....
taaa....... albo zeby sie nikt do sadu nie fatygowal , bo przeciez ja juz szkode calkowita po wypadku dostalem, i jak ktos bedzie chcial lozysko glowki ramy wymienic to zobaczy ze osadzenie jest napawane.... masakra
a moto swiezynka, salonowka 10 tys przebiegu nawet nie ma
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte