Gazniki i sportowy filtr powietrza
- fabiq
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
-
cziken
- Motocykl: cbr929
za tysiaka zmienisz końcówkę wydechu, wkładkę filtra i zaaplikujesz kit dyno w gaźniki. Nie jest to tuning lecz polepszenie jego parametrów nieznacznie. Podciągnięcie nieznacznie krzywej w niskich i średnich zakresach. moc wzrośnie o kilka koników. Wałki rozrządu się w tej cenie niestety nie zmieszczą 
kogut
- Tylik
- Motocykl: Bmw S1000 RR
- Rok produkcji: 2010
Poszukaj na www.ebay.de rzeczy do tunningu naszych Franków 8)
.. ostatnio widziałem sportowe wałki Yoshimury które poszły za takie pieniądze że to poezja i śmiech w jednym
- podobnie z kitami Dynojet tylko że rzadziej występują.
.. ostatnio widziałem sportowe wałki Yoshimury które poszły za takie pieniądze że to poezja i śmiech w jednym
- fabiq
- Staly Bywalec

nie no z tym problemu nie ma bo mam u siebie w firmie pelna oferte tuningu rowniez do bladego, faktycznie ceny sa kosmiczne jednak ja mam to po cenie zakupu
, np. to ze kupilem sportowy filtr wynikalo tylko dlatego ze wyszedl w takich pieniadzach co zwykly zamiennik oryginalu wiec czemu nie skorzystac i nie miec sportowego, tylko ze aby wszystko gralo trzeba dynojety do tego kupic
a wogole to samo tuningowanie malo mi potrzebne bo moto ma tyle mocy ile akurat moge wykorzystac , ale skoro sa mozliwosci to czemu do tego nie dolozyc?!
a wogole to samo tuningowanie malo mi potrzebne bo moto ma tyle mocy ile akurat moge wykorzystac , ale skoro sa mozliwosci to czemu do tego nie dolozyc?!
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- fabiq
- Staly Bywalec

cziken, to nie tylko warsztat ale i zajebiste miejsce spotkan z kolegami, aktualnie w srodku dwa moje motorki i jeden gruzik 929 kolegi , skladam w wolnej chwili, na wyposazeniu lodowka kuchenka stolik i rogowka, tv w drodze, internet mam w nim bezprzewodowo wiec laptopa mozna smialo uzywac, jesli chodzi o sprawy zawodowe to szukam glownego mechanika motocyklowego do serwisu i pomocnika mechanika, budynek serwisu mi buduja ale to nie przy domu a przy salonie sprzedazy, a co do kroplowki to nie mialem jej gdzie zawiesic a na drzwiach znalazlo sie miejsce 
w sumie garaz to moje ulubione miejsce w ktorym spedzam 99% wolnego czasu
w sumie garaz to moje ulubione miejsce w ktorym spedzam 99% wolnego czasu
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- fabiq
- Staly Bywalec

Tytus, do tego co juz jest trzeba zrobic pozniej poprawke jak zamontuje dysze i zgram ze soba mieszanke paliwo-powietrze bo w tej chwili sportowy filtr powietrza zaklocil jej sklad i motocykl nie pracuje prawidlowo