modele na rok 2010
- duch
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Popieram "diobol-a" co do zmian, honda wypuszcza nowy model co dwa lata, pomijając problemy z olejem który mogliby poprawić to przydałoby się żeby nowy model wyposażyli wreszcie w soczewkową lampę GSX-R dostał to w K5 a R1 w 2004r, oraz taki niewielki gadżet jak wyświetlacz biegów i tu GSX-R miał to już w K5 a R1 doczekała się tego w 2009r, niestety Honda idzie w zaparte i nie chce nas rozpieszczać takimi PIREDUŁKAMI. Jak myślicie kiedy coś takiego się pojawi ?
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
na 100% nowy fajer bedzie mial licznik biegow... dzlaczego tak mysle? bo vfr1200 ma zamontowany 
a ja dalej obstawiam nowego fajera w 2011...
pamietajcie ze tu nie chodzi tylko o wydanie nowego modelu bo konkurecja tak robi albo co 2 lata bo tak jest dobrze! Chodzi oczywiscie w szczegolnosci o sport, sc59 jest juz od 2008 roku i ten model spisuje sie coraz gozej w porownaniu do konkurecji na torach. Nie oszukujmy sie strata technologiczna przez 3 lata jest spora a np w SBK nie mozna ingerowac w rame, blok silnika i kilka innych rzeczy (maja byc seryjne) wiec musza isc za konkurecja w tej kwestii
a ja dalej obstawiam nowego fajera w 2011...
-
Mnichu
- Motocykl: SC 59
- Rok produkcji: 2010
A ja wlasnie stalem sie nabywca grafitowego Franka z 2010 wiec bede mial okazje sprawdzic jak to jest z ta oliwa. I po raz pierwszy sprawdze jak dziala ten ogolnie zachwalany C-ABS. Niestety dosiade ta bestie dopiero 17 lipca. Przesiadlem sie z modelu z 2008 bo bral olej jak alkoholik w cugu a silnik zaczal wydawac dziwne stuki z ktorymi nikt w calym kraju nie potrafil sobie poradzic. Jestem jednak pelen nadziej ze wszystko bedzie ok.
-
Piotr2706
- Motocykl: fireblade
- Rok produkcji: 2010
Witam,
jestem właścicielem czarno białego fajera 2010 nie mogę go porównać z modelem 2008, bo przesiadłem się z modelu 2004 - największą różnicę w stosunku do poprzednika widzę w elastyczności silnika, reakcji na gaz i zawieszeniu (wszystko na plus), co do zużycia oleju to nakręciłem 3000km i nie łyknął mi ani grama zobaczymy co będzie potem.
jestem właścicielem czarno białego fajera 2010 nie mogę go porównać z modelem 2008, bo przesiadłem się z modelu 2004 - największą różnicę w stosunku do poprzednika widzę w elastyczności silnika, reakcji na gaz i zawieszeniu (wszystko na plus), co do zużycia oleju to nakręciłem 3000km i nie łyknął mi ani grama zobaczymy co będzie potem.
Piotr2706
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
dzieki za info jak cos zjande na necie to tym to dam na strone do tego newsa http://fireblade.pl/index.php?id=105