Przywitaj się tutaj!
-
Piotr2706
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: fireblade
- Rok produkcji: 2010
powitanie
witam wszystkich członków foum Piotr lat 40 moto Fireblade 2010ABS Przemyśl namawiam do śmigania po Bieszczadach dobre drogi i mnóstwo winkli
Piotr2706
- krzychu
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2012
cheloł ewrybady
Cześć, dzień dobry, czołem, pytacie skąd się wziąłem? Wiecie, jak to w tym dowcipie: "a ch...j wie, skąd oni się biorą" (motocykliści na skrzyżowaniu, znacie przecież ten kawał)
Przyklejam się tu do Was, gdyż co prawda jeżdżę PC40, a nie Bladym, ale jestem absolutnie zdecydowany na nabycie SC59, czekam tylko i wyłącznie aż Ąda poradzi sobie z problemem olejowym - póki co więc wyciskam co tylko można z mojego malucha (a ona też swoje może, wierzcie mi
) . Mam jednak nadzieję, że usłyszymy od szczęśliwych nabywców Bladasów '10, że już ani kropelki oliwy nie dolewają, gdyż już się nie mogę doczekać przesiadki...
Pozdrófffka dla wszystkich i do zobaczenia na trasie

Przyklejam się tu do Was, gdyż co prawda jeżdżę PC40, a nie Bladym, ale jestem absolutnie zdecydowany na nabycie SC59, czekam tylko i wyłącznie aż Ąda poradzi sobie z problemem olejowym - póki co więc wyciskam co tylko można z mojego malucha (a ona też swoje może, wierzcie mi
Pozdrófffka dla wszystkich i do zobaczenia na trasie