ja prawko mam stan techniczny motocykla byl bez zarzutu nowe opony klocki takie rzeczy.. no zobaczymy .. tylko chcialbym tez jakąs sprawdzoną firme.. nonic wykonam dzis kilka telefonow i zobaczymy
ja prawko mam stan techniczny motocykla byl bez zarzutu nowe opony klocki takie rzeczy.. no zobaczymy .. tylko chcialbym tez jakąs sprawdzoną firme.. nonic wykonam dzis kilka telefonow i zobaczymy
Panowie wiecej rozwagi i koncentracji.
sasza_19 pisze:nie pisali kto zawinił
więc szybciej wrócisz na konia. jeszcze raz najlepszego i szybkiej formy!
chciałem zejść z moto i mu przyj...ć ... ,co innego jakbym dolatywał z ponad 100km/h i hamował ,ale z daleka widziałem czerwone i się kulałem z 50km/h - po prostu wykonał typowy manewr dla puszkarzy - redukcja i jednocześnie skręt i patrzenie w lusterko na końcu...
mi nic się nie stało (kilka rys na kombiaku) ale fajer poleciał do rowu z wodą
straty w owiewkach niewielkie ale woda dostała się do airboxa
wczoraj do północy wykręcałem świece i olej spuszczałem... dziś wielka próba czy zastarci
na szczęście, w sumie bez większych problemów... nieoceniona byłą tu pomoc Czikena (i za to wielkie dzięki!), który udzielił mi porady co mam zrobić zaraz po wyciągnięciu motka z rowu, później akcja natychmiastowa: demontaż baku, airboxa, wykręcenie świec, zmiana oleju i wydmuchanie wody z cylindrów (kręcenie rozrusznikiem przy wykręconych świecach), następnego dnia zapaliła za drugim podejściem wypluwając resztki wody z tłumika
teraz stoi czeka na wymianę części i dokładne wyczyszczenie syfu
!! Ja nauczylem sie chodzic o kulach po schodach i niedawno bylem w garazu obejrzec swoją honde ciekawe czy moja odpali
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości