Mało Miki napewno nie zapłaciłeś wiec raczej musisz być zadowolony Wiem bo juz widzialem na innym forum te ogłoszenia i komentarze Zawsze możesz sie pochwalić ILE
Tamta którą robiłe w ubiegłym roku która jest nagrana na wrzucie.pl też nie jest głośna i za wiele basowa ale jak gość do mnie 40km przyleciał na samym kolektorze na montarz przerobionego to zaczy że silnik tej Cebry generuje nie za wiele decybeli które można ładnie obrobić jakimś sportowym tłumikiem. A posłuchajcie tego to już brzmi inaczej:
Wczoraj prułem komin z mojej 954,został skrócony o 3/4 długości,wyprułem z niego dosłownie wszystko,została tylko oryginalna rura perforowana i otulina.Chodzi zajebiście,na wolnych cicho a po odkręceniu basior,tak jak chciałem...
Tak przy okazji,jaką funkcję pełni "stożek" (końcówka kolektora)wchodzący do tłumika??
Mówisz o tym karbonowym Devilu który ostatnio poprawiałem bo się okazało że jest homologowany?. I trzeba było mu tą homologację wyrwać z (wąskiego) gardła.Powiedz mi jak to wyszło z głośnością ?. Rozginałeś skrzydełka stożka-zwężki na początku przelotu?
Glosnosc jak dla mnie optymalna, aczkolwiek mam swiadomosc ze mozna dodac troche dB (niewykluczone ze tak zrobie...za jakis czas ) do 6rpm niskie basowe bmienie, wyzej mily dla ucha soczysty dzwiek- "jak dobry przester+lampa" w gitarze Pozdr!