Co do zasady to nie jest apteka i jeśli się nawinie jeszcze i siódmy tysiączek to nie ma tematu ale generalnie to co 6 tyś nie zaszkodzi a przy tak wysilonym silniku tylko pomaga
Co do zasady to nie jest apteka i jeśli się nawinie jeszcze i siódmy tysiączek to nie ma tematu ale generalnie to co 6 tyś nie zaszkodzi a przy tak wysilonym silniku tylko pomaga
krolik pisze:tak jak przedmowcy... zawsze co 6 tysi
a na początku latałem na shell advanced ultra i nie czułem między nimi żadnej różnicy, podejrzewam, że moto latało by zupełnie tak samo na castrolu czy repsolu
na nieswiadomke
opinii o olejach jest masa... Jedni jadą Castrola inni Motula... Natomiast zaciekawił mnie olej marki Repsol... Taka bliska Hondzie jakby nie było marka
Ja mam zamiar lać najtańszy markowy olej bo i tak co roku pójdzie do pieca (takiego opałowego
)

arcy_mg pisze:Witam..
i nie mieszczac z innymi jak to niektorzy pomyslowi..
Pozdrawiam
laguśRR06 pisze:troche tanio jak za 4 l castrola.W poniedziałek kupiłem taki właśnie olej 1 litr za 45 zł.Uważaj skąd kupujesz bo jest masa ludzi którzy robią wałki na olejach itp. filtr 26 zł a wymiana oleju 10 min-napewno sobie poradzisz i zaoszczędzisz:)
czy kupił go w mega promocji
chyba to ! gdyż na nim nie możne mieć strikte marży Sprzedając po takiej cenie), tylko liczy na posprzedażne...musi brać sporo samochodówki by wypracować sobie taki rabacik i sprzedawać w cenie opłacalności, lub jeszcze ten olej jest poprostu stary i kupiony tanio,,, pracowałem w Castrolu wiem jak to wszystko działa i pewnych rzeczy się nie da przeskoczyć:):)
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość