zgadzam sie z tym.Najgorsze to siasc i zaczac plakac i uzalac sie nad soba.Nie tak zle zeby nie moglo byc gorzejmotobandyta pisze:jak się chce to można

zgadzam sie z tym.Najgorsze to siasc i zaczac plakac i uzalac sie nad soba.Nie tak zle zeby nie moglo byc gorzejmotobandyta pisze:jak się chce to można
Mati pisze:W innych krajach często widuję radiowozy stojące przy drodze - w widocznym miejscu - "suszarka" leży na masce - tak żeby było ją widać a "władza" ściemnia dziewczyny ze wsi.
Za to na drodze spokój że hoho, nikrt nie zapier... PREWENCJA.
I na pewno większy skutek niż mandat zza krzaka.
;D
PS BXL pisze:Mati napisał/a:
W innych krajach często widuję radiowozy stojące przy drodze - w widocznym miejscu - "suszarka" leży na masce - tak żeby było ją widać a "władza" ściemnia dziewczyny ze wsi.
Za to na drodze spokój że hoho, nikrt nie zapier... PREWENCJA.
I na pewno większy skutek niż mandat zza krzaka.
;D
to wyobraz sobie co by bylo jakby na ogol bylo by wiadomo ze policji na pewno niema na danej drodze a jak bedzie to napewno beda sobie panienki bajerowac,
wtedy raczej zaroiloby sie w naszym kraju od 17 latkow dosiadajacych nowonabyte R1 180hp testujacych jaka jest predkosc maksymalna maszyny
Mati pisze:
Dodatkowo i co najważniejsze denerwuje mnie straszeni to, że w naszym kraju Policja poluje na kierowców - z reguły tych spokojnych, bo bandytów przecież strach kontrolować...
Mati pisze:A ja jestem za - oczywiście bez ostatniego zdanie w sprawie motocyklistów.
...jeżdżę samochodem bardzo ostrożnie [...] i niby z niczego mam już na koncie 16 pkt więc pomysł zwiększenia limitu z 24 do 48 jest ok...
Mati pisze:sasza_19 pisze:
a jak masz dobry sprzet lekko podgieta blache...
...to zapłacisz mandat 500 PLN i dostaniesz w ch.. punktów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości