UWAGA !! MINA !! Ku przestrodze chcącym kupić ten motocykl

Druga strona jazdy na motocyklu...
tomo21kawa
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
Rok produkcji: 2003

Post autor: tomo21kawa »

Tak to jest tacy to wszyscy głupa palą ze sie nie znaja :P Przerabiałem ten temat jak szukałem 954 :diabel2:
eko1974
Motocykl: cbr 1000 rr
Rok produkcji: 2005

Post autor: eko1974 »

Zyjemy w kraju bezprawia bo gdyby u niemców wystawił igłę co była lepiona i jakiś helmut by sie nadział to gość pewnie by interes musiał zwinąć a u nas kłamią ile wedzie. Jednemu dałem w .......jak sie okazało że igła nie skręca w prawo i miała mały slizg który skosił rame.A jechałem na drugi koniec Polski. Kur.... oszuści
Piter
Awatar użytkownika
trauma
Motocykl: CBR 929 RR
Rok produkcji: 2000

Post autor: trauma »

no tak przyznaję się bez bicia. Kupiłem i zwróciłem (oczywiście nie obyło się bez kombinowania...). Ale kiedy kupowałem stukania praktycznie nie można było wychwycić.. Przelot komin na jałowym cisza a w czasie jazdy próbnej też... Zgadzam się z przedmówcą, znaczna ilość moto w tym komisie lepiona. Uprzedzam co by ktoś mojego błędu nie popełnił.
jarol-x
Motocykl: cbr 900rr
Rok produkcji: 1998

Post autor: jarol-x »

witam
ja kupiłem na tej aukcji owiewki na lewą stronę towar był ok, co do kasy najpierw było 380 potem jakoś wyszło 410 ale owiewki potrzebowałem więc wziąłem
pozdrawiam
zimny
Motocykl: sc33
Rok produkcji: 98

Post autor: zimny »

Chciałem kupić lewy boczek z napisem rr gościu powiedział ze są malę ryski do spolerowania,jednak zrezygnowałem jak zobaczyłem na zdjęciu które mi wysłał wyrźnie rysy głównie na naklejkach
crazyduck
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl:

Post autor: crazyduck »

chcialem od niego opone pisalem i nic (przod) moze ja sprzedal i dlatego nie odp nie wiem :027:
Awatar użytkownika
A.S.
Motocykl: ZX-10R
Rok produkcji: 2007

UWAGA NA OSZUSTA !!!! NA OTOMOTO !!!

Post autor: A.S. »

Witam!!
Kolejny link z gnojem jakimś wyłudzającym zaliczki :-(
Moto było i tutaj więc daje linka ;-)
Temat przedstawiony TUTAJ :
http://forum.motocykle.slask.pl/index.p ... opic=31429&
Awatar użytkownika
daniello22
Motocykl: ******
Rok produkcji: 0

Post autor: daniello22 »

Awatar użytkownika
CZARN-Y
Motocykl: HONDA Sc 33 97r

Ku przestrodze chętnym kupić owe moto...

Post autor: CZARN-Y »

Na początek zacznę owy temat. Szukam 1000rr w malowaniu repsol najlepiej. Dzwonie do gościa z owej aukcji http://moto.allegro.pl/item698143162_sa ... epsol.html Igła gość mówi, Pytam o rysy itd. Twierdzi brak. 1 wł. serwis itd. po prostu bajka... podaje vin spr. wiem wszystko. Jadę 340km w obie strony po to żeby zobaczyć kompletną ruinę oraz 3 komplety opon na budzie psa spalonych do drutów. Robi wrażenie hihi: fela tył podbita porysowana, lagi ciekną, czasza pęka w miejscach mocowania lamy, rama podrapana, po lakierze, wydech, błotnik całe w spalonej gumie. Wewnętrzne plastiki od bocków wyłamane ze spinek- latają. Brak mocowań i tak dalej, widok bezcenny, doj-ebać i wrócić. PORAZKA TOTALNA odradzam!!!!! :mrgreen: p.s. mówie że gumował , pyta co to znaczy :) stwierdzam szlif- mhhh gdzie nie ma szans bezwypadkowa !!! KIBEL
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2011, 12:16 przez CZARN-Y, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam jeździć i żyć bo nie będziesz umierać za mnie..."
Awatar użytkownika
sc-xxx
Motocykl: HONDA 954
Rok produkcji: 2002

Post autor: sc-xxx »

podsumowując jednym słowem - "POLSKA"
Za którymś razem napewno trafisz na stan odpowiadający opisowi bo ideały to w salonie a nie na allegro
Awatar użytkownika
orzech
Motocykl: cbr 929
Rok produkcji: 2000

Post autor: orzech »

Przed taka dalszą trasa warto się spytać czy w razie gdy motocykl znacznie będzie odbiegał od przedstawionego opisu koleś oddaje kasę za przejazd :P
Piotrek
Motocykl: Piechota

Post autor: Piotrek »

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ku przestrodze, wypadki, oszuści”