Chciałem pokazać swój nowy nabytek !!!
- Silesiasquad
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900
- Rok produkcji: 1997
Chciałem pokazać swój nowy nabytek !!!
Witam chciałem pochwalić się swoim nowym motorkiem z którego jestem bardzo zadowolony motorek kupiłem w opłakanym stanie ale udało mi się go doprowadzić do ładu , czeka go jeszcze parę dodatków nie seryjnych oczywiście .Ale narazie oddaje go waszej ocenie.
- Załączniki
Pozdrawiam Silesiasquad !!!
- Silesiasquad
- Motocykl: Honda CBR 900
- Rok produkcji: 1997
Tak to aerograf koleś mnie z nim troszke wykręcił bo skasował mnie 300zł więcej niż miało być w przysłał mi na dodatek obity bak a co do felg to teraz jeszcze objeżdżę tak a na zime felgi ,rama, wachacz i inne drobnostki idą do polerowania na lustro.
[ Dodano: Sob Cze 20, 2009 9:50 pm ]
Motorek czeka jeszcze pare zmian a narazie puki co otrzymał troszke nowych gadżetów , rączki z logo CBR , chromowane odważniki kierownicy też z logo CBR , oczywiście seryjny wydech został zmieniony na chromowany firmy CARBON ,sportowy filtr powietrza K&N ,aktualnie założyłem CRASH PADS , oczywiście szyba biała została zamieniona na czerwoną MRA , standardowe stopki zostały zastąpione nowymi aluminiowymi .
[ Dodano: Sob Cze 20, 2009 9:50 pm ]
Motorek czeka jeszcze pare zmian a narazie puki co otrzymał troszke nowych gadżetów , rączki z logo CBR , chromowane odważniki kierownicy też z logo CBR , oczywiście seryjny wydech został zmieniony na chromowany firmy CARBON ,sportowy filtr powietrza K&N ,aktualnie założyłem CRASH PADS , oczywiście szyba biała została zamieniona na czerwoną MRA , standardowe stopki zostały zastąpione nowymi aluminiowymi .
- Załączniki
Pozdrawiam Silesiasquad !!!
- daniello22
- Motocykl: ******
- Rok produkcji: 0
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007